40 dagen bloggen

Daar is het weer… het initiatief van Kathleen van de blog Verbeelding.

En laten we eerlijk zijn, deze blog kan het gebruiken. Het leven hier thuis en de aanpassing naar een tweede kindje heeft ons even heel erg bezig gehouden. Niet zozeer dat tweede kindje zelf, maar vooral haar oudere zus. En de ontplofte bom die mijn huishouden door mekaar heeft geschud, of dat toch zo laat lijken 😉

Maar kijk. Vorige week was ik op bezoek bij Kathleen en beloofde ik onofficieel dat ik dit jaar opnieuw zou deelnemen aan haar fantastische initiatief.

En ziehier: dag 1 van 40 dagen bloggen! En we zijn vertrokken!

(Ik weet dat het stiekem al dag 2 is, maar ik was even de start uit het oog verloren. Iemand wees me er even terecht op en aangezien ik net thuis kom en dus nog niet ben gaan slapen, is voor mij dag 1 nog bezig!)

Laat maar van je horen!