A little bling for a little big girl

Zaterdag werd Fenne 4 jaar. Ik kocht haar maar weer iets om aan te doen, speelgoed heeft ze genoeg! Ik kocht een fantastische jumpsuit bij Goldfish. Ik kocht een 116, waarschijnlijk te groot maar een maat kleiner was er niet en ik wou per se deze! Fenne past trouwens toch nauwelijks in een 4 jaar!

Saturday it was Fenne’s 4th birthday. I bought her something to wear because let’s face it, the kid has more than enough toys! I bought a fantastic jumpsuit at Goldfish. I bought it in a size 6 years, probably too big but it was the smallest size available and I had to have it! She hardly fits in a size 4Y anymore anyway!

Om toch nog iets af te geven dat nu past, maakte ik nog iets. Ik ging voor de leather sweater van La Maison Victor. Al veel verschenen in blogland, dus kon ik niet achterblijven. Ik gebruikte een sweaterstofje met bling in, dat is altijd scoren. Voor de schouderstukken gebruikte ik bijpassend goud nepleer. Alleen was dit nepleer dat eerder geschikt is voor tassen, maar dat vergeten we even! Ik gebruikte dezelfde sweaterstof voor hals – , mouw – en heupboord, en dat bleek niet zo’n strak plan. Het stofje was jammer genoeg niet rekbaar genoeg. Aan de heupboord ging dat nog net, maar aan de hals en mouwen heb ik serieus gesukkeld. Ik ben dan ook niet helemaal tevreden over het resultaat. Maar ik heb de trui toch afgegeven. Mijn zus was er alleszins weg van, en aangezien zij de meisjes nog kleedt zal de trui wel gedragen worden. Hopelijk snel want bij het passen (helaas foto – loos) paste haar hoofd maar net door de halsopening. Wederom een gevolg van hetzelfde rek – probleem! Maar wat een zalig patroontje!! Hiervan gaan er zeker nog volgen! Dat Flavie maar snel groei!

I wanted to give something else that would fit her now, so I made her something. I decided on the leather sweater of the La Maison Victor magazine. Seen on blogs many times, so I couldn’t stay behind. I used a sweat fabric with a little bling, always a winner! For the shoulder patches I used matching gold fake leather, although this leather is more suited for bags. But let’s forget that fact for a minute! I used the same sweat fabric for the neck, sleeve and hip parts, but sadly it wasn’t stretchy enough. I had some serious trouble with the neck and sleeve parts. I’m far from happy with the result but I delivered the sweater anyway. My sister loved it so I figure the kid will wear it! She shouldn’t wait too long though because her head only just fitted through the neck opening. A result of the same stretch – problem! But I love the pattern! More of these will follow! Flavie should grow into it fast!!

Het bling gedeelte is moeilijk op foto te krijgen.
The bling was hard to photograph.

Nepleer / fake leather: Bellelien

  2Comments

  1. Anneleen   •  

    Bling is altijd scoren lijkt me. 😉
    Heel tof resultaat, jammer van het rekprobleem, dan moet ze hem maar snel en veel aandoen joh. 🙂

  2. Pingback: kellyjade.be – Bling for me

Laat maar van je horen!