Because change isn’t an ending, only a new beginning

Ik ben grootse dingen van plan… Neen hoor grapje, niets wereldschokkend. Maar ik ben wel van plan mijn blog serieus onder handen te nemen. Hem wat opkuisen zeg maar. Oh ja, want mijn blog is een ‘hij’, zo zie ik hem tenminste!
Nu is hij veel te chaotisch en onoverzichtelijk vind ik, en gewoon niet meer mooi. Ik heb ook lang getwijfeld maar heb nu besloten dat ik ga overstappen naar wordpress. Omwille van het feit dat er gewoon meer mogelijkheden zijn om er mijn eigen ding mee te doen. Of liever… grafisch ontwerpende  echtgenoot er mijn ding mee te laten doen!

Binnenkort mogen jullie je dus verwachten aan ‘ingrijpende’ veranderingen en hopelijk een overzichtelijke blog. Maar zo ver zijn we (hij en ik, hij zijnde mijn blog!) uiteraard nog niet. Eerst moet ik nog informatie verwerven en verwerken, lijstjes maken (wat ik eigenlijk enorm veel doe, behalve op mijn blog zo blijkt… niet dat ik de lijstjes ook effectief opvolg achteraf maar enfin, we werken eraan!), alles op punt stellen en dan pas stuur ik de nieuwe blog de wereld in. Ik ga uiteraard mijn content over zetten, om mijn archief niet kwijt te geraken en omdat bloglovin’ volgers dan eigenlijk niets moeten doen en enkel aan de nieuwe lay out merken dat er iets veranderd is. Ik ben me dus eerst en vooral aan het bijstuderen, via interessante lectuur van mijn naamgenote! Wreed handig jong dat boek en nog is plezant om te lezen ook!

Foto op 25-06-15 om 23.08 #2

I’m planning great things… No not really, nothing world shocking. But I am planning on doing a big blog clean up. Make him, oh yes my blog is a ‘he’ , less chaotic and more readable. And prettier, much prettier! I hesitated for a while but now I’ve decided to switch to wordpress, because there are just more possibilities to do my own thing. Or rather, let my graphic designer husband do my own thing!


So soon you can expect some major changes and hopefully a cleaner blog. But we’re (me and him, him being my blog) nog there yet. First I have to gather information and process it, make some lists (something I do a lot, but doesn’t show on my blog for some reason), work everything out until it’s just right and then my new blog will be born. I will of course be transferring my content, I don’t want to lose my archives and that way, bloglovin’ followers will only notice a change in lay out but won’t have to do anything for it! First and foremost I’m reading up on all things blog, in the wonderful book of my namesake! A very handy book and fun to read!

  4Comments

  1. gerhildemaakt   •  

    Klinkt bekend. 🙂 Echt een enthousiasmerend boek, he. Doe dat goed achter de schermen, ik ben benieuwd!

  2. Sheena   •  

    Ik ben benieuwd! Vorig jaar maakte ik ook de overstap naar WordPress en ik heb er geen spijt van 🙂

  3. Mumendemiekes   •  

    Ben benieuwd …ik ben nog content met wat ik heb …test jij eerst He en geef je dan wat tips ? Lekker makkelijk groetjes Karo

Laat maar van je horen!