Beetje bont bandwerk – give-away

Ik had dat nog nooit echt gedaan, bandwerk. Maar toen ik bezig was met deze kraamcadeautjes en die maar net op tijd af kreeg, leek een voorraad kraamcadeautjes geen overbodige luxe!

Ik ging aan de slag, knipte uit kleine lapjes en zocht mijn voorraad biais en elastiek bij elkaar. En dit is het resultaat:

Misschien maar weinig keus voor jongens, maar allé, die blauwe en die met bollekes, dat zou nog gaan he!

Nu heb ik een comfortabele voorraad voor als’t nog is moest nodig zijn! Maaaaaar… ik vind dat ik er wel genoeg heb om eentje weg te geven! Aan u!

Nu, nog één ding, zij mocht uiteraard eerst eentje kiezen, gezien ze juist is bevallen, dus de volgende keuzes blijven over voor jullie:

Zie je dat wel zitten, zo’n bloomer? Laat dan onder dit bericht een reactie achter met jouw keuze van bloomer en aan wie je hem zou willen geven. Volger zijn of worden is niet nodig, maar mag! Ook reclame maken is geen absolute must maar mag natuurlijk altijd 😉

Volgende week vrijdag (27 september) kies ik een winnaar!

Sorry voor de slechte foto’s, goede camera niet bij de hand + donker…

  11Comments

 1. JoJo   •  

  heel mooi maar hier geen baby's meer dus ik doe niet mee aan je give way

 2. Alfonsiene   •  

  Zo leuk! Jammer genoeg passen mijn kinders daar niet meer in 😉

 3. Ivy   •  

  Heel mooi!! Ik doe wel graag mee voor de give-away. Moest mijn metekindje er niet meer in passen, dan kan ik het nog altijd als kadootje aan een van mijn collega's geven. Ene is 2 maanden geleden papa geworden, ennog 2 die het binnen enkele maanden gaan worden.keuze genoeg dus…
  Ik zou gaan voor nummertje 6, ik denk dat die het meest unisex is…

 4. MultiVroon   •  

  Wat leuk en lief!!

  Nummer 5: wauw wat een mooie stof! Maar ik ga voor nr 6, want wij krijgen heel binnenkort een neefje 🙂 Ik kan alleen maar meisjesbloomers doorgeven aan mijn zus, en ze worden hier veel gebruikt!

 5. Carla Killens   •  

  Schoon, maar mijn gruttekes zijn daar al veels te groot voor 🙂
  Ik doe dus niet mee, maar ik zet natuurlijk wel een linkske bij mij.
  Liefs!

 6. Lieve De Vos   •  

  Mooi! Ik zou gaan voor nummer drie. Past ook voor een jongetje: voor mijn 'verrassingskleinzoontje', op komst is bij m'n (zoon en) 42-jarige schoondochter.

 7. Barbara   •  

  Oh leuk! Daar doe ik ook graag mee mee, met name voor mijn eigenste baby-op-komst, die daar volgende lente/zomer zeker in zal passen! Ik twijfel een beetje tussen broekje 5 en broekje 1, moeilijk… Broekje 5 is het leukste stofje, maar al 2 gegadigden voor mij, dus misschien meer kans met broekje 1? 😉

  • KellyJade   •     Author

   je maakt evenveel kans op broekje 5 als op broekje 1 hoor 😉 Ik geef nl maar een broekje weg! Als jij de gelukkige winnaar zou zijn, mag je nog altijd kiezen!

 8. Gill   •  

  My children are too big but my niece expects her first baby next month so I would choose #3 or 5 as I don't know if the baby is a boy or girl!!

Laat maar van je horen!