Bloggers for life

Deze keer in mijn ‘Handmade’ categorie geen ‘Handmade by KellyJade’. Maar door iemand anders.

Zoals elk jaar organiseerde Studio Brussel weer het Music for life initiatief en de Warmste Week werd weer gepresenteerd op de radio.

Bloggend en naaiend Vlaanderen kon niet anders dan hier hun steentje toe bij te dragen. En naaibloggers zouden naaibloggers niet zijn, als ze niet iets zouden naaien voor het goede doel. Ah bahja, begot!

Ik naaide zelf niets voor de actie maar wou wel heeeeel graag mijn duit in het zakje doen. Ik zag zoveel moois de revue passeren, maar besloot uiteindelijk meerdere lotjes te kopen voor 2 jurkjes. Eentje voor elk van de nichtjes.

En tot mijn grote verrassing zag ik dit op mijn instagram verschijnen:

 

Bloggers for life

 

Ik had het prachtige kleedje van Esther gewonnen! Wooooooooooooohooooooow! Helemaal zot werd ik! Gewonnen EN bijgedragen aan het goede doel! Stante pede mijnen dag goed gemaakt. Waarvoor mijn ultieme dank, Esther.

Het kleedje zou maat 5 jaar zijn. Dat leek me iets voor Fenne, de jongste van de Zus. Die wordt pas 5 in april maar heeft altijd ietwat grotere kleren nodig gehad. Het kleedje arriveerde net op tijd uit Nederland om mooi in te pakken en onder de Kerstboom te leggen.

Op 4 januari was Opa (lees: mijn papa) jarig en wie verscheen daar, mooi uitgedost? Jawel, u raadt het goed, Fenne, in haar ‘Music for life’ of ‘Bloggers for life’ – kleedje.

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

Bedankt Esther, om een smile op dit kindje haar gezicht te toveren en, dankzij het goede doel, ook op de gezichten van zovele ouders die het moeilijk hebben.

 

Bloggers for life is uiteraard afgelopen, maar je kan een overzicht van alle naaiende deelnemers hier of hier terugvinden. Het initiatief werd gestart door Annelies, bijgestaan door Sarah. Ik hoop maar dat het initiatief ook volgend jaar wordt ingezet, want ik wil zeker opnieuw mijn steentje bijdragen! De dames konden ook een prachtig bedrag gaan overhandigen in Boom! Proficiat en bedankt voor de prachtige actie!

 

 

 

  3Comments

  1. Pingback: kellyjade.be – Once upon a Christmas party

  2. B-Naais   •  

    Prachtig dit jurkje! Ik ben helemaal weg van het stofje.

Laat maar van je horen!