Bloggersveiling

Toen ik in mijn mailbox een berichtje zag in verband met SOS kinderdorpen, was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld.

Ik werd gevraagd of ik iets wou veilen voor een goed doel. Een zelfgemaakt iets of een ervaring. NATUURLIJK wou ik dat. Het bleef nadien een tijdje stil, maar ineens, kreeg ik een deadline in mijn inbox. Ohoh!

Ik ging naarstig aan het werk, tobde en tobde en wikte en woog… en besloot om een simpele rechte tas te maken . Het werd een tas uit het boek ‘Mijn tas’. Het stofje is een stofje met leerlook dat ik al gebruikte voor een kleedje voor Renske (hier) en onderaan afgewerkt met zwart kunstleer. Het lederen hengsel is bevestigd met nestelogen en musketonhaken.

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

Ik vond dat nu precies zo’n simpel item dat ik aan de slag ging voor een tweede en er rolde een kleedje maat 110 van onder mijn machine. Ik knipte in mijn gekoesterde Lotte Martens stof (die toch niet zo goed bij mijn eigen huidskleur past als ik had gehoopt) en knutselde een stoffigamistrook in het basisjurkje van Stof Voor Durf het Zelvers 2. De mosterd hiervoor haalde ik bij Riet.

Ik combineerde met een prachtig geometrisch Soft Cactus stofje. Achteraan heeft het kleedje een V-hals en het sluit met een blinde rits onder de arm.
Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

De veiling van mijn items loopt nog tot 9 oktober. De volledig opbrengst van de bloggersveiling gaat naar Het Simbahuis in Vlaanderen. Een opvang- en begeleidingshuis voor gezinnen met moeilijkheden. Meer info over het opvanghuis vind je op hun website.

Naast deze items worden op de veiling nog tal van andere leuke spullen, ervaringen en ontmoetingen geveild! Neem dus zeker eens een kijkje op de site van de veiling en neem alvast je portefeuille klaar 😉

Laat maar van je horen!