Bolero vraagje

Ik ben dus van plan om voor m’ne trouw zelf een bolerootje te maken!

Ik had een patroon liggen van een Burda maar nu blijkt dat zo’n bolerootje te zijn met veel naden aan de voorkant, mooi als je een effen stofje hebt maar aangezien ik een stofje met print heb gekozen… minder mooi!

Ik ben dus op zoek naar het patroon voor een simpel maar elegant bolerootje! Ik had er een gevonden van Simplicity en het pdf-patroon daarvan aangekocht maar ik kan dat niet openen!

Je wordt dan herleid naar zo’n printsew pagina en daar kan je de pdf printen. Maar die pdf wil maar niet tegoei openen bij mij! Heb al nieuwe plug-in enz zitten installeren zoals ze aanraden op die pagina, met firefox ipv safari geprobeerd maar niets wil baten! Ik krijg dat spul niet open! En je kan ‘m zo eenmaal downloaden om vanaf je computer te printen maar dan krijg ik ook alleen maar lege pagina’s…

Bij deze dus: weet iemand ergens een handig en mooi patroontje voor een bolero? Of heeft iemand één dat hij/zij eventueel wil ruilen voor iets of tegen betaling wil aanbieden? Ik zou u enorm dankbaar zijn!

Edit: het is EINDELIJK gelukt om het Simplicity patroontje af te drukken! Amai zeg! Na ettelijke e-mails naar het support-team en 2u (!!!!!!) gefoefel aan m’n Firefox en Safari instellingen is het dan toch gelukt om het te downloaden, openen en af te druk! Phoeh!

Maar suggesties blijven welkom natuurlijk 🙂

Laat maar van je horen!