Bujo give away

Het ging vorig weekend en maandag al uitgebreid over bullet journals. Ik ga jullie niet meteen terug lastig vallen met vlogs en uitgebreide bujo verhalen. Maar ik ga wel iets weggeven dat je voor je bullet journal of voor andere dingen kan gebruiken.

Ik praatte in mijn ‘How I bullet journal’ posts al over hoe mijn bullet journal eruit ziet en vooral in part 2 over het materiaal dat ik daarin gebruik. Daarin heb ik het bijvoorbeeld ook over de latjes met letter – en cijferstencils van de Midori Brass collection, die ik kocht bij Buiten De Lijntjes.

Dat zijn dus deze mooie dingetjes:

 

Untitled

 

Ik vind ze erg handig en ik heb er dus ook eentje met letters te geef! Nog nooit gebruikt, zelfs nog netjes ingepakt!

 

Untitled

 

Omdat een latje ook maar een latje is, geef ik er nog iets bij. Maandag postte ik over mijn swap met Miss Pixie. Daarin kon je lezen welke dingen wij uitwisselden. Eén van de dingen die ik haar schonk was een Leuchtturm notebook met een sticker in gouden vinyl.

 

Untitled

 

Well it’s your lucky day! Ik heb nog voldoende vinyl liggen om nog een sticker te maken.

De winnaar van deze give away krijgt dus niet alleen een goudkleurig Midori latje, maar ook een gouden vinyl sticker naar keuze. Als jij de winnaar bent, mag je me laten weten welke afbeelding of tekst jij graag in gouden vinyl zou zien. Hiermee kan je niet alleen je notebook versieren, maar ook je laptop, je auto… De mogelijkheden zijn eindeloos.

De professionele plakker (zijnde mijn Echtgenoot) krijg je er helaas niet bij, die heb ik nl. zelf nog nodig 😉

 

Wat moet je doen om deze goodies te winnen? Onderstaande Rafflecopter invullen. Elke ‘opdracht’ die je vervolledigt levert je een extra kans op! De give-away loopt tot volgende woensdag, 19 april! Veel succes!

 

 
a Rafflecopter giveaway  (klik )

  9Comments

 1. sofie/elisanna   •  

  Mooie give away! De sticker zou ik plakken op mijn ideeën schriftje. Mijn naam in krullerige letters en dan ook nog eens in goud, wat wil een meisje nog meer 🙂

 2. gerhildemaakt   •  

  Ik vermoed dat ik iets met het logo van mijn blog zou doen … Al is mijn nichtje ook fan van Harry Potter, zij zou heel blij zijn met dezelfde sticker. 🙂

 3. Laura S   •  

  I’m not sure if I qualify for your giveaway since I live in the US, but that sticker is beautiful, love the design of it!

  • KellyJade KellyJade   •     Author

   Alas, this give away is only open to Benelux residents. I’m sorry. The design for the sticker is an image I found on google!

 4. Marjolein@flaflinko   •  

  Wat een leuke geschenkjes! Zo’n blauwe leuchtturm steekt m’n ogen uit. Ik ga die toch ook eens moeten bijhalen denk ik. En als Harry Potter Addict wil ik graag de sticker die je al maakte! Love it!!

 5. fiekefatjerietjes   •  

  Oh, ik ga ook meedoen! Ik heb dankzij de vorige twee bujo posts de smaak te pakken, en wil graag een boekje maken voor m’n blog. Dat boekje bij Stephanie stak mijn ogen al uit, dus fingers crossed! (En nu ben ik wel heel benieuwd naar wat voor werk jouw man doet eigenlijk!)

  • KellyJade KellyJade   •     Author

   Mijn man is van opleiding grafisch vormgever (erg handig voor geboortekaartjes enzo!) maar momenteel werkt hij voor een signalisatiebedrijf dat signalisatie (nooduitgangen enzo) plaatst in bedrijven maar ook bestickering en belettering en dergelijke!

 6. Ivy   •  

  Dat latje ziet er super leuk uit, doet me denken aan de plastic variant die ik vroeger als kind had…

Laat maar van je horen!