Candy Cane binnenstebuiten – buitenstebinnen voor Emma

Emma is de dochter van mijn zus haar beste vriendin die tevens meter van jongste telg, Fenne, is. Die vriendin ziet al een tijdje hoe ik mijn zusters kroost voorzie van jurkjes en rokjes en zag da precies ook wel eens zitten voor haar eigen kleine prinses!

Ze heeft af en toe zo langs haar neus weg gevraagd of ze niks kon ‘bestellen’. Maar u moet weten, ik naai niet graag op bestelling. Dan is’t zo van de moetes! Als je dan de deadline niet kan halen omdat je gewoon geen tijd hebt ofzo is dat behoorlijk ambetant. Dus ik had altijd… beleefd afgewimpeld.

Maar…. volgende week wordt kleine Emma 3 jaar en dat leek mij het ideale moment om moeder en dochter te verrassen met een naaisel.

Dus voor Emma: een Candy Cane uit het boek ‘Homemade mini couture’, en dan wel een versie die omkeerbaar te dragen is! 2 jurken voor de prijs van 1 (alle ja, bij wijze van spreken!).

Ik moet zeggen: ik ben fan! Dit patroon ga ik nog gebruiken! Super schattig met die striklinten op de schouder en het zit op een knip en een wip in mekaar dankzij de afwezigheid van ritsen of knoopjes! Een patroon naar mijn hart! Hier gaan er nog van volgen!

De ene kant:
Mét label!
En opnieuw een sierstiksel aan de zoom!
De andere kant:
Ook mét label!
En sierstiksel zoom, in een ander kleurtje:

Patroon: ‘Candy Cane’ uit ‘Homemade mini couture’
Kersjesstof: Rood met witte stipjes
Rode stof striklinten: Ikea
Aardbeienstof: Overgekocht via facebook
Paspelband en bias met kant: … vergeten!

  4Comments

  1. CreativEls   •  

    Prachtig ! Die gaan aangenaam verrast zijn en daarna heel blij !

  2. Lieve   •  

    Zo schattig, leuk dat ze omkeerbaar is.

Laat maar van je horen!