Changement des vêtements

Ik ging daarnet, na het trouwkleed passen en afhalen (dat trouwens zeer vlot ging ;-p ), nog even langs bij m’n zus en diens nageslacht!

Ik nam de ineengestoken kledingstukken mee en onderwierp de meiden aan een heuse passessie.

En ai, daar stak het al tegen!

Het jurkje paste niet voor Renske (hoofd geraakte dus niet door het gat!) en het broekske paste niet voor Fenne (zoals verwacht een veel te dikke buik!)

Maar… gelukkig volgen die kids niet de wetten van de natuur! 🙂 Het jurkje past WEL voor Fenne, het is dan gewoon wat langer (en ook aan de smallere kant voor haar :-O ). En het broekske past WEL voor Renske (wat is dat kind toch smal!) Ik moet daar dus maar een klein zoompje om naaien!

Mijn zus was helemaal weg van beide kledingstukken dus oef, dat was ook al goed!

Ik heb helaas geen foto’s ‘on the model’ want Fenne kan niet staan met haar gips (en zittend komt dat ook niet over!) en Renske wou het broekje niet lang genoeg aanhouden (het was niet roze genoeg en niet van K3, djeezes!).

Ik ga ze dus afwerken en afgeven, hopelijk worden ze ooit gedragen…

Verder zat dit vandaag in de bus:

Nieuw speelgoed! Jeej! Ik las en zag er hier iets van en dacht: ‘Da moet ik ook hebben!’ En mijn wil geschiedde. Ik bestelde het, en ik had het ook! 🙂 Waar zou ik het eerst voor gebruiken…?

  3Comments

  1. All Set   •  

    Ideaal die kamsnaps! Gebruik ze veel, ben alleen niet weg van de kleine maatjes, die gaan nog wel een scheef…,

    • KellyJade   •     Author

      haha tjah! gij doet geld op aan kleding, ik aan dit soort dingen 😉

Laat maar van je horen!