Comfy kleding noodzaak – vervolg

Ik vertelde u hier al over mijn beginnende garderobe – problemen. Ondertussen zijn ze alleen maar groter geworden. Broeken vormen met uitstek het probleem.

Maar toen zei ik ook al dat het vervolg reeds was geknipt. Niet lang daarna werkte ik dat ook af! Ik had toen echter geen tijd om erover te bloggen, trok de jurk meteen aan voor een familiegelegenheid, waarna ze in de was belandde.

Aangezien het vakantie is en ik van de gynae de opdracht tot rust heb gekregen (jeeeeej, zonder schuldgevoel in de zetel hangen of surfen op internet of lezen!), had ik dus even de tijd om het kleedje in kwestie aan te trekken en een fotoshoot met mezelf te houden.

Ik ben dus overdag altijd alleen, ’s avonds is er geen licht, vandaar de selfmade, zelfontspanner belabberde foto’s. Van het jurkje alleen vergat ik foto’s te nemen (tjah, die zwangerschapsdementie), maar u ziet het zo ook wel he!

Wederom dus een Burda 7828, in een stofje dat ik van op het eerste zicht prachtig vond!

Duidelijk opnieuw ruim plaats voor de baby-bump. Ik steek hieronder even nadrukkelijk de bump uit voor u ter demonstratie 😉

Hm, de gele slaapkamermuur bleek tegen verwachtingen in toch een betere achtergrond…
Hier de normal baby-bump, zonder uitdrukkelijk vooruitgesteek 😉

Patroon: Burda 7828
Stof: zelfde winkel als de diamantenstof maar ik weet het dus niet meer…
Locatie: onze slaapkamer 

  7Comments

  1. Anneleen   •  

    Je kleedje is echt keigeslaagd, dat is pas stijlvol zwanger zijn. 😉

  2. vee   •  

    Hey! Op één of andere manier was ik je uit het blogoog verloren….maar wat een tof en goed nieuws ! Veel plezier met de zwangerschap en jullie meisje !

  3. Barbara   •  

    Prachtjurk in prachtstofje! En zalig, dat buikje!

Laat maar van je horen!