Comfy kleding noodzaak

Ik merk dat, zeker nu mijn buik eindelijk zwangere proporties begint aan te nemen, ik meer en meer naar dezelfde kledingstukken grijp ’s ochtends.

Ik pas in nog welgeteld 2 broeken (allee, toch broeken die ge draagt als het geen volle zomer is). Ik kan in de rest ook nog mits ik het haarrekker truukje toepas aan de knoop en gulp, maar comfortabel is het niet. En comfy, daar ben ik fan van momenteel!

Moest het mogen, ik zou in mijn trainingsbroek gaan lesgeven! Maar een schoon zicht zou het niet zijn!

Kleedjes! Kleedjes zijn het onverbloemde antwoord op mijn vestimentaire ongemak. Twee kleedjes in het bijzonder wisselen zo wat permanent af tussen mijn lijf en de was.

De twee verschillende burda 7828 exemplaren die ik maakte. Man man, dat zat sowieso al comfortabel en er is nu zelfs ruimte zat om mijn groeiende buik en voorgevel in kwijt te kunnen!

Een heeeeeeeeeel goeie reden om eens een nieuwke te naaien. Een tijd geleden kocht ik een hele resem tricot stoffen, met exact diezelfde reden. Komt dat even van pas!

Ik koos een iets dikkere tricot, om te voorzien in de kouder wordende temperaturen. Ik moet wel zeggen, dat deze niet zo mooi valt als de dunne tricot van mijn vorige exemplaren. Maar desalniettemin,  ik ben toch een nieuw comfy kleedje rijker!

En we mogen eerlijk zijn, diamonds are a girl’s best friend!

Bij gebrek aan gezelschap vandaag moest ik het met de spiegel en selfie-mode van de iPhone stellen!

Ge begint het nu toch een beetje te zien he? Mijn 20 weken-buikje?

Efkes checken of ik langs achter gezien geen walvis-proporties aanneem… Hm, lijkt nog enigszins mee te vallen!

Ik had efkes de selfie smaak te pakken :-O

Patroon: Burda 7828
Stof: Ik weet het eerlijk gezegd niet meer… mss van Dendepot, of Etsy???
Het volgende ligt al geknipt en schoudernaden-genaaid klaar op vervolg!

  11Comments

 1. Carla Killens   •  

  Comfy & stylish !
  Daar ga je nog lang plezier van hebben, heel schoon !

 2. Seija Metime   •  

  Geloof me, ooit ga je terug verlangen naar dat 20-weken buikje!
  En 'walvisproporties'???? Maar neen gij!

 3. 128   •  

  Mooi! Wat een schattig buikje 😉 Dat kleedje lijkt me ook perfect voor de eerste weken na de bevalling! comfy en toch stijlvol!

 4. MultiVroon   •  

  Wat een zeer bescheiden buikje! En een mooi jurkje in een mooi stofje!

 5. CreativEls   •  

  Schoon hoor ! Ge moogt gezien worden zo ! En ook fier zijn op dat zwangere buikje.

 6. Evi   •  

  Mooi kleedje en dat buikje staat je goed! Leuk dat je dat eindelijk kan beginnen showen hè. In de H&M vond ik trouwens héél makkelijke zwangerschapsbroeken. Ik draag mijn zwangerschapsjeans nu nog eigenlijk… Heerlijk, met zo'n band over je buik. Lekker warm in de wat hopelijk nog een beetje een winter wordt.

 7. Jose   •  

  Oh zo’n knappe foto! Wij hebebn hier een kat die muizen vangt, om ze dan binnen los te laten en ermee te spelen. Of, zoals vorige keer, ernaast te gaan zitten en naar mij te blijven kijken tot ik ze vang. Muizen vind ik zo erg nog niet. Hij durft ook levende vogels, marmotten en vleermuizen naar binnen slepen.

Laat maar van je horen!