Een bujo swap met Miss Pixie

Er zijn heel wat bloggers die deelnemen aan 40 dagen bloggen. Waaronder ook Stephanie van de blog Miss Pixie.

Ik moet helaas toegeven dat ik nog niet veel van de bloggende deelnemers heb opgevolgd en dus absoluut niet ben bijgelezen, maar ik las wel Stephanie haar post met tips voor haar 5 favoriete blogposts van 40 dagen bloggen (tot dan toe).

Imagine my surprise wanneer ik ontdekte dat mijn Tombow pen post er tussen stond. Het is dankzij Stephanie dat ik zelf begon met mijn bullet journal, bij haar leerde ik het concept voor de eerste keer kennen. Ik wou haar dus graag hiervoor een plezier doen en stelde voor op een swap te doen met bujo supplies, bijvoorbeeld een van de Tombows die ik nu dubbel had doordat ik de volledige set kocht en al een paar kleurtjes in mijn bezit had van tevoren.

Natuurlijk was ze meteen enthousiast en we maakten er direct werk van. We stelden geen regels op omtrent waarde ofzo, omdat we beiden van mening waren dat we blij zijn met alles. Dingen krijgen is altijd leuk en je mag blij zijn met alles dat je krijgt!

Ik begon na te denken over wat ik precies in het pakketje zou steken. Minstens één topbow pen natuurlijk. Ik koos een blauwe, een kleur die ik al veel had zien terugkomen bij Stephanie. Voor de goede orde stak ik er nog een groene bij. Ik ben een gever en dat vind ik leuk 😉

Verder rommelde ik tussen mijn enorme voorraad supplies. Je kan deze zien in de video in mijn vorige post. Ik selecteerde een paar post its, letters stickers van Traveler’s Company en nog andere leuke dingen. Ik deed er ook nog wat DIY’s by zoals een Ravenclaw geïnspireerd zakje, een watercolor sticker met handlettering op EN een gloednieuwe, blauwe leuchtturm notebook (die hier lag te liggen niks te doen) met een sticker in gouden vinyl. Diegenen die net zoals ik Miss Pixie’s blog al eens lezen, weten dat ze een serieuze Potterhead is. Ik wist ook dat haar afdeling Ravenclaw is, vandaar al het blauw en de Ravenclaw quote en opdruk op het zakje.

 

 

Untitled

 

Ik vond het leuk om zo’n dingen te knutselen en weg te geven. Zo ging ik nog eens aan het metaalstempelen en maakte ik twee hangertjes voor haar bujo met de opschriften ‘I solemnly swear I’m up to no good’ en ‘Mischief managed’. Ik printte ook voor de eerste keer een afbeelding op stof en gebruikte die dan op een zakje mee te naaien.

 

 

Untitled

 

Verder liet ik Echtgenoot vinyl meebrengen van op het werk (handig toch soms he, een Echtgenoot! Soms maar he!) en ik sneed er met mijn Silhouette portrait het  ‘Deathly hallows’ symbool uit. Die sticker liet ik vervolgens professioneel door Echtgenoot op de leuchtturm bevestigen. Jaja Echtgenoot heeft zijn waarde wel bewezen vorige week! 😜

 

 

Untitled

 

 

En dan kreeg ik natuurlijk ook een pakje van Stephanie! Ik maakte geen unboxing video zoals zij, maar maakte wel foto’s!

Spannend he!

 

Untitled

 

 

Untitled

 

Wat een buit! Ik liet vallen dat stickers e.d, iets is waar ik nog geen overdaad aan heb, nog niet!

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

Waarmee werd ik allemaal verwend?

 • Veel, veel stickers => ik ben helemaal content met de Disney stickers! Een meisje (ahum vrouw) kan nooit genoeg hebben van Disney prinsessen!
 • Leuke post its => check dat schattige koffie kopje!
 • Rolletjes tape
 • To do notes
 • Een latje met bijpassend potlood => altijd handig!
 • Markeerstiften in mooie kleurtjes => extreem handig en leuk!

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Super bedankt Stephanie, ik ben er heel blij mee! Dat moeten we nog eens doen 😉

Zij schreef er ook een blogpost over en maakte zelfs een leuke unboxing unenveloping video! Check it out!

  3Comments

 1. Miss Pixie   •  

  Ik ben zoooo blij met je pakje <3
  En OMG, ik heb zo dringend een silhouette cameo nodig, die sticker op de Leuchtturm is zo prachtig. Net als al je andere maaksels. Nog eens superbedankt!

 2. Pingback: kellyjade.be – 40 Dagen Bloggen – The End!

Laat maar van je horen!