Eetplekjes in Zaventem – Kai Tjaa

Toch nog een extra eetplekje hier (en je mag er volgende week nog een verwachten!). In Zaventem zijn er welgeteld 3 Thaise restaurants/afhaalpunten te vinden.

Het kleinste hiervan, Kai Tjaa, bevindt zich (wederom) in de Stationsstraat, ergens halverwege ongeveer.

Er zijn in dit piepkleine etablissement een piepklein aantal tafeltjes om je maaltijd ter plekke te nuttigen, maar echt voor de gezelligheid moet je er niet gaan eten. Ze zijn meer gericht op take away.

Hun aanbod is niet bijzonder uitgebreid en voor zover ik weet staan er ook geen voorgerechten op de kaart. Maar wat je er wel krijgt, is waar voor je geld. Een gemiddeld gerecht kost er rond de €12 en de porties zijn ruim voldoende.

Het eten is lekker, één van de betere Thai die ik hier in omstreken al heb geproefd (toch zeker om af te halen). Gisteren nog, gingen wij een bestelling afhalen en het heeft bijzonder hard gesmaakt.

Een aanrader is de gekarameliseerde kip (of varkensvlees of andere vleessoort). Zo’n lekker sausje! Buiten ajuin ga je hierin echter wel geen groenten aantreffen. Het wordt geserveerd met witte rijst. Echtgenoot smikkelde er gisteren van en had zelfs nog over voor de lunch vandaag! En u moet weten dat die wederhelft van mij serieus kan eten!

Ook ik had voldoende met mijn keuze om 2 maaltijden mee toe te komen. Ik nam de Pad thai met kip. Lekkere noedels met een volle smaak, vergezeld van stukjes kip, groenten, stukjes ei en verkruimelde pindanoten. Njam! Helemaal mijn ding.

Weeral een aanrader voor een snelle (meeneem)hap dus! Voor 12€ kan je twee dagen eten 😉
Op hun website kan je het menu terugvinden alsook de openingsuren. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag gedurende de middaguren en ’s avonds. Maandag en in het weekend zijn ze gesloten. Let op, ze sluiten redelijk vroeg, nl. om 20u30.
Mmmm, ik krijg er al terug zin van in Thais! Blijft toch een van mijn lievelingskeukens!

  1 Comment

  1. Evi   •  

    Die kende ik nog niet! Eentje om te onthouden & eens uit te proberen.

Laat maar van je horen!