eindelijk!

Ik heb EINDELIJK nog eens achter m’n naaimachine kunnen kruipen!!

Ik was begonnen aan m’n trouwvestje, maar ontdekte dan dat ik niet het juiste kleur lint had om knooplinten van te maken… bollocks! Enfin, lint direct besteld en hopelijk kan ik dat volgende week afwerken (want ’t is bijna zover!). Ik ga ook proberen een matching Elisanna-clutch te maken! Spannend!
Ah nee wacht, dat moet voor de 18e af zijn! Want dan moet ik m’n kleed gaan passen en dan moet ik zien of dat wel gaat! IIIeeeek! ’t Is te hopen da ze da lint snel leveren zenne!

Ik ben dan maar aan iets ander begonnen! Maaar… ik kan het helaas niet tonen 😉 Het is namelijk onderweg als verrassing voor iemand! Haha, gefopt, ge dacht hier iets genaaid te zien he? Mis!

Vind wel jammer dak nu weer niks heb om u te tonen 🙁

Ik heb ondertussen ook papieren pompon-dingskes besteld voor den trouw! Bij ‘Een nieuw avontuur‘ ! Met dank aan MultiVroon!! U weze vriendelijk ende oprecht bedankt!

Ik was eens aant peinzen of ik u niks anders kon laten zien… maar helaas… enkel onafgewerkte toestanden in mijn ‘kot’ te vinden!

’t Zal voor de volgende keer zijn!

  5Comments

 1. vee   •  

  Ge moet labels maken !!!!!!
  Hup hup

 2. MultiVroon   •  

  Ah! Ik dacht al dat dat raak zou zijn, ik was zelf erg tevreden met mijn vondst voor jou 😉 Leuk, je hebt me in .be gesitueerd (werkt ook hoor), maar ik zit in .nl! Ben wel benieuwd naar je trouw-naaisels! Even geduld nog!

  • KellyJade   •     Author

   ah, oei 🙂 Had gewoon copy paste gedaan van m'n browser, en die maakt daar automatisch .be van!

   Nog bedankt he!

   Ik ga waarschijnlijk vandaag de trouw-clutch maken, daar kan ik al aan beginnen he!

  • KellyJade   •     Author

   't Is maar iets klein hoor! Maar zodra het aangekomen is bij de persoon in kwestie, krijg je het te zien 🙂

Laat maar van je horen!