Fenne is al 3 jaar!

Vrijdag werd het jongste nichtje 3! Ze worden al groot zeg die meisjes! Zaterdag was er het onvermijdelijke verjaardagstaart familiefeestje. Mijn zus had zichzelf weer eens overtroffen met het maken van de taart. De eisen: prinsessentaart met de taart als rok van de prinses-barbie en blauw! Ze was prachtig en lekker!

Maar ik werkte eindelijk ook (diezelfde ochtend) de Louisa jurk af die ik eerder al was begonnen!
Ik heb nog wat moeten foefelen met de mouwen (ik moest er 2 plooitjes in leggen) omdat de mouwopening groter bleek dan de opening voor de mouwen in de jurk, voor een of andere reden! Enfin ze ziet er wel mooi uit en de blinde rits is tenminste echt blind!
Foto’s op model zal ik je nog even schuldig moeten blijven, maar hier is alvast de afgewerkte jurk! En ik kan wel zeggen: ze paste perfect en ze stond haar goed!!! Ik maakte een maat 4 jaar voor de uit de kluiten gewassen driejarige!

  11Comments

 1. Nicole Claudia Blok   •  

  Gefeliciteerd met Fenne!

  Ik vind het een pracht van een jurkje. Bij mij ligt het patroon ook klaar om voor Bridget te maken.

  Groetjes, Collie

 2. Seija Metime   •  

  Wat een leuk vogelstofje! Proficiat zowel aan de jarige als aan de naaister van deze prachtige Louisa jurk.

 3. Anneleen   •  

  Hoera voor Fenne!
  Prachtig kleedje, ze zal wel blij zijn. 🙂

 4. Pingback: kellyjade.be – Pin it & make it – speldenkussentje (+ give away)

 5. Pingback: kellyjade.be – Pin it & make it – pin cushions (+ give away)

Laat maar van je horen!