First order of business : give away!

*** For English, please scroll down.

Een nieuwe blog, een shot onder mijn gat! Het is belachelijk stil geweest op mijn blog, maar met reden. Ik werkte aan de nieuwe blog. En dat overzetten, dat kost tijd. ENORM veel tijd! Reken daar een 6 maand oude bengel bij die om het half uur in een nieuwe outfit moet gestoken worden en om de 3,5 uur gemiddeld moet eten en je weet waarom het zolang stil bleef! Het is nog niet helemaal hoe het moet zijn en ik moet de foto’s van de oude posts nog wat aanpassen, maar dat zal een lang proces worden, een beetje tussendoor. Aan de vormgeving van de blog heb ik zelf naarstig gewerkt, ik test hem nu even uit en dan zien we verder of er hier en daar nog wat gepolijst moet worden. ’t is allemaal niet gemakkelijk natuurlijk, en die CSS codes gedoe, ik heb er serieus mee gesukkeld, maar ben trots op mezelf!

En om dat te vieren, beginnen we hier meteen goed! Via Instagram leerde ik Velvet Parsnips kennen. De Britse Clare maakt onder deze naam handgemaakte juwelen met stijl. Stuk voor stuk zijn de kettingen, armbanden, oorbellen… prachtig! Ze heeft een minimalistische stijl en dat kan mij zeker bekoren. Ze maakt ook custom orders. Neem zeker een kijkje op haar website of Instagram.

Een tijdje terug postte Clare een foto op IG van een nieuw item in haar shop, de Infinity necklace/bracelet. Ik vond het meteen een mooi juweel maar toen ik het ontroerende verhaal erachter hoorde, was ik zeker overtuigd. Deze juwelen werden nl. speciaal ontworpen voor een goed doel. De volledige opbrengst gaat naar de Rockinghorse organisatie, die zich inzet voor zieke kinderen, meer specifiek voor prematuurtjes en pasgeboren baby’s, in Sussex en samenwerkt met het lokale ziekenhuis. De eigenares van Velvet Parsnips kwam op het idee wanneer ze het ontroerende verhaal las van Alice. Een kleine meid die het jammer genoeg niet haalde en nu als engeltje voortleeft in het hart van iedereen die van haar houdt. Daarom werden de Infinity juwelen opgedragen aan haar. De moedige mama van Alice schrijft over haar verlies en over haar geldinzameling voor Rockinghorse en dat kan je hier lezen. Ze kunnen altijd meer giften gebruiken.

Om een lang verhaal nu kort te maken: Ik mag van Clare van Velvet Parsnips een Infinity bracelet weggeven! Het gaat om de goudkleurige versie van de Infinity Bracelet (zie foto’s) en het betreft een maat voor een volwassene! Het enige dat je moet doen is onderaan deze post een berichtje laten en dit melden op de Rafflecopter! Reclame maken mag, maar dan heb ik liever dat je reclame maakt voor de juwelen zelf, dat ze zoveel mogelijk mogen opbrengen voor het goede doel!

***

A new blog, a kick in the behind! It has been ridiculously quiet on my blog, but with good reason. I’ve been working on the new blog and transferring the old one takes time, A LOT of time! If you take into account the 6 month old little rascal that needs a new outfit every half hour and a bottle every 3,5 hours or so and you know why it’s been quiet! It still isn’t entirely how it should be, I still need to adjust some photos on the old posts, but that will be a long process. I’ve been working on the overall look of the blog myself, I’m testing it now to see if it needs some tweaking. It isn’t easy of course, all the CSS codes and stuff, but I’m proud of myself!

And to celebrate, let’s start good right away! Through Instagram I discovered Velvet Parsnips. The Britain based Clare designs handmade jewelry with style under this name. All the necklaces, bracelets and earrings are gorgeous! Her style is minimalistic and I like it. She also does custom orders. Be sure to take a look at her website or Instagram.

A while ago, Clare posted a photo on her IG of a new item in her shop, the Infinity necklace/bracelet. I immediately liked it but when I read the heartbreaking story behind it, I was sold! These pieces were designed especially for a good cause. The entire profit goes to the Rockinghorse charity, a foundation that is determined to help sick children, more specific premature baby’s and newborns. The owner of Velvet Parsnips was inspired by the touching story of little baby Alice. Baby Alice sadly didn’t make it, but lives on as an angel in the hearts of her loved ones. The Infinity jewelry is dedicated to her. Alice’s brave mother writes about their tragedy and their fund raising for Rockinghorse, you can read about it here. They can always use more donations!

To make a long story short : Clare has allowed me to give away one Infinity bracelet! I have a gold vermeil Infinity bracelet  in the adult version to offer (see photos). The only thing you have to do is enter the Rafflecopter and post a comment under this post and maybe you will be the lucky winner. Advertising is of course allowed, but I’d rather people advertised about the jewelry and the good cause than about this give-away.

FullSizeRender-1

IMG_4396

IMG_4400

a Rafflecopter giveaway

 

Niet gewonnen? De prachtige Infinity juwelen zijn nog steeds verkrijgbaar bij Velvet Parsnips! Zo steun je nog het goede doel ook! Kijk hier.

***

Not a winner? The beautiful Infinity jewels are still available at Velvet Parsnips! You can still support this good cause! Look here

  15Comments

 1. Evi   •  

  Wauw, mooi die nieuwe blog!! Zou ik ook moeten doen, maar geen idee hoe eraan te beginnen! Erg mooi juweel trouwens, en met een goed doel. Dat kan ik alleen maar toejuichen! En ook beetje hopen dat ik win!

 2. Barbara   •  

  Waaaauuuw, ik vind de nieuwe look echt heel erg geslaagd!! En het was me idd opgevallen dat het stilletjes was, het laatste dat ik me herinner waren je ishi’s 🙂 Maar ik ken de babydrukte maar al te goed, dus dacht dat het daar wel mee te maken had 🙂 Maar je bent blijkbaar toch heel actief geweest! Echt met een verbluffend resultaat, het oogt direct ‘waauw’! En meteen een give-away, leuk! Daar doe ik dan ook graag mee mee 😉

  • Barbara   •  

   misschien doe ik trouwens iets mis, maar het lukt me precies niet om de rafflecopter te gebruiken… ik probeer later wel eens opnieuw als ik er nog aan denk 🙂

 3. An_nononsonsmoms   •  

  Mooi, dat nieuwe kleedje dat je koos. Het lijkt me idd een moeilijk werkje, zeker met een baby in huis. Die rafflecopter lijkt me ook niet te werken.

 4. KellyJade KellyJade   •     Author

  Ziezo, nu zou de Rafflecopter wel moeten werken!

 5. Stannel   •  

  Ah geweldig! Zowel nieuwe blog als je give away! Ik waag mijn kans. En dat het hier stiller is…zeer begrijpelijk en herkenbaar! Ik lees graag als er iets opduikt! 🙂

 6. Seija   •  

  Mooie nieuwe lay-out! Ik zou er zelfs nog niet aan durven beginne, aan css codes en html.
  En wat een mooi en ontroerend verhaal!

 7. Sylvia   •  

  Mooie nieuwe look voor je blog, helemaal fan! Ook helemaal fan van de armband, ik waag mijn kans!

 8. Liesbet R   •  

  Heel mooi! Zowel je nieuwe vormgeving als het juweeltje. Ik doe graag mee om reclame te maken voor die juweeltjes en het goede doel dat erachter zit.

 9. Dufoor Liesbeth   •  

  Wat een mooie juweeltjes, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit hou ik in mijn achterhoofd voor de kerstpakjes. Ik weet het, het is nog zomer. Maar elk jaar neem ik me plechtig voor om dit jaar niet alles op het laatste moment te moeten kopen. Vandaar.
  Maar ondertussen doe ik wel graag mee met de wedstrijd.

  En proficiat met je nieuwe look. Ze is heel duidelijk.

 10. Anja Van Hoof   •  

  Mooi, je nieuwe blog! Ook de infinity juweeltjes zijn erg mooi, met een fijn verhaal erachter! Ik doe graag mee met deze toffe give-away!

 11. eva maria   •  

  fantastisch: je nieuwe look én de give-away, count me in!

 12. jelle   •  

  Amai zo mooi !! De blog en je give away !!

 13. Karen   •  

  knappe blogje. En prachtige juweeltjes. Je hebt gelijk : als je het verhaal erachter kent worden ze nog specialer …

 14. Ivy   •  

  Een prachtig juweeltje voor een goed doel. 2 vliegen in 1 klap 🙂

Laat maar van je horen!