Genes so nice they made them twice!

U zag hier al een overlevingspakketje dat ik maakte voor vrienden die een tweeling verwachtten. In de nacht van zaterdag op zondag kwamen de twee wondertjes ter wereld! Een maandje vroeger dan normaal, maar perfect in hun volledigheid! Allebei een flinke 46 cm en meer dan 2 kg. De trotse ouders stonden ons toe om vandaag een kijkje te komen nemen en dat doen we natuurlijk niet met lege handen!

Ik maakte nog maar eens twee snugglers, ondertussen zitten die vlot in de handen. Met aan de buitenkant een Ikea stofje en binnenin streelzachte teddy, ideaal voor gevoelige babyhuidjes! Ik ging voor veilig zwart-wit, dat past bij alles. Aangezien ik voor bezoek de geboortekaartjes nog niet had gezien (die blijken nu bruin – groen) te zijn! Tjah!

Voor Lana, een iets vrouwelijker stofje.
Voor Mats een beetje minder meisjesachtig!

Patroon: Lotta Jansdotter
Buitenstoffen: Ikea
Teddy: Pauli

Om alles in de verpakken maakte ik nog een pampermand, naar haar prachtige voorbeeld. De namen ging ik op elk deel van de voorzak flocken, maar aangezien ik nogal aan de late kant was is dat niet meer gelukt. Zo is het natuurlijk wel clean en strak. Ik maakte de mand volledig in toile-ciree, lekker afwasbaar.

Patroon: Noodlehead basket
Zwarte toile-ciree met witte bollen: Ikea
Witte toile-ciree met zwarte stipjes: Tafelzeilonline
Tassenband voor handvaten: weet ik niet meer!

De mand vulde ik aan één kant met pampertjes en aan de andere kant met de snugglers! Blijkbaar maakt kleine Lana zichzelf wakker ’s nachts door veel met haar armen te bewegen, wie weet helpt die snuggler wel!

Welkom op de wereld Lana en Mats!!!

  7Comments

 1. heidi   •  

  ik zou er zelf nooit aan gedacht hebben om zwart – wit te kiezen voor babycadeaukes maar ik vind ze echt geweldig, ik kan er niet van over 😀

 2. Ulli   •  

  heerlijk! kwou dat ik nog een baby was! ;o)

 3. JoChapeau   •  

  Lana en Mats, wat een mooie namen ! En vooral ook, wat een mooie cadeautjes !

 4. isabel   •  

  schoon en zwart wit dat is bij mij al meteen ne winner heeeeee 🙂

 5. Pingback: kellyjade.be – Samen 2 – Together 2

Laat maar van je horen!