Het is al weer 2014

Mijn blogje bestaat ondertussen bijna een jaar. Het gaat toch zo snel!

2013 was voor ons een bewogen jaar. Er gebeurde vanalles, soms leuke, soms minder leuke dingen.

2013 was het jaar waarin we trouwden, waarin ik naar Slovenië ging met school, waarin we een huis kochten en dat begonnen te verbouwen, waarin we veel leuke tijden doorbrachten met de dochters van de zus, waarin we naar het prachtige Noorwegen op vakantie gingen…

Maar jammer genoeg ook het jaar waarin de schoonmoeder darmkanker kreeg (al stelt ze het nu heel goed), waarin de partner van de grootmoeder hetzelfde voor had, waarin Renske moest geopereerd worden aan de amandelen e.d., waarin we terug even naar m’n ouders moesten verhuizen, waarin echtgenoot zijn werk verloor.

Ook op naaivlak was er veel gaande. Sommige periodes iets minder, maar als ik op mijn pinterest bord kijk met verwezenlijkte projecten kan dat best tellen. Een kleine greep uit mijn vooruitgang:

Ik heb met jullie veel lief en leed gedeeld, maar gelukkig blijft het lief het beste hangen. Daarom proberen wij ook alles van de positieve kant te bekijken. 2014 kan alleen maar beter worden. Ons huis zal dan hopelijk af zijn, schoonmoeder chemovrij, zal er een nieuwe uitdaging en job in het verschiet liggen voor echtgenoot en… fingers crossed, misschien een nieuw lid voor ons gezinnetje? Wie zal het zeggen!

Ik wens iedereen alvast een spetterend 2014 toe! Dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen. Bedankt om hier mee te lezen en te reageren. Het is fijn om in blogland te kunnen vertoeven af en toe!

Dikke kus
x

  4Comments

  1. eva maria   •  

    Ik wens je van ganser harte een heerlijk 2014, met veeeel ups en niet te veel downs.

  2. Ulli   •  

    dat al je wensen mogen uitkomen! xxx

  3. Barbara   •  

    ook voor jou een fantastisch jaar gewenst, vol creativiteit en andere dingen waar je van kan genieten, en vol fijne momenten!

Laat maar van je horen!