How I bullet journal part 1 – Mijn Bullet Journal

Ik ben een nieuwe drempel over gegaan. Ik heb nl. een vlog voor jullie vandaag. Toch even onwennig.

Mijn gezicht is niet te zien in de video (gelukkig!) want ik ben niet het onderwerp, maar toch, zo praten tegen een onzichtbaar publiek, moeilijk! Komt daar nog eens bij dat ik absoluut mijn eigen stem niet graag hoor, dus mezelf opnieuw en opnieuw horen tijdens het bewerken… een uitdaging!

Maar kijk, ik heb het gedaan. Ik praat in deze (lange!) vlog over mijn bullet journal set up. Ik kreeg nl. begin deze week mijn nieuwe traveler’s notebook cover in de bus dus kon het niet laten mijn nieuwe opstelling, heel uitgebreid, uit de doeken te doen.

Hopelijk vinden jullie het een leuke video. Ik excuseer me alvast voor mijn vele “euh’s ” en mijn overdadige handgebaren 😉

Veel plezier ermee!

 

  8Comments

 1. Miss Pixie   •  

  Echt super dat filmpje!
  Nu heb ik ook terug zin om over te schakelen op mijn TN. Ik maakte mijn cover zelf uit kurkleer, ook heel blij mee.

 2. fiekefatjerietjes   •  

  W.a.u.w. wat een prachtige bujo, en wat een zalig filmpje! Meer van dat :-).
  En nu heb ik echt zin om zo’n schriftje te maken voor mijn blog. En voor al de rest ook, maar ik zeg dat al zo lang, zonder er ook echt aan te beginnen.
  Wat ik me wel afvraag: hoeveel tijd per dag ben je zoal bezig met al die mooie tekeningen en zo? En neem je je bujo overal mee naartoe? Want dat lijkt me wel nogal een gesleur, niet?

  • KellyJade KellyJade   •     Author

   Dank je! Hoeveel tijd ik er aan spendeer hangt er echt van af. Soms een paar uur ’s avonds, als ik daar zin in heb, dan werkt het zeer ontspannend. Soms steek ik een maar een paar minuutjes in. Ik probeer mijn bujo zo veel mogelijk mee te nemen ja, behalve als ik uitga ofzo 😉 Naar het werk bijvoorbeeld, neem ik de hele cover mee, maar anders haal ik het Rhodia schriftje uit de cover en neem ik enkel dat en een zwarte pen mee, veel compacter!

   • fiekefatjerietjes   •  

    Het ziet er inderdaad wel ontspannend uit :-). Ik ga er eens mee aan de slag voor mijn blog denk ik, want nu heb ik zo’n plastic mapje met hoesjes waar ik geprinte A4-papieren in steek. Niet zo handig qua formaat, en ik moet de blaadjes er ook altijd uithalen als ik iets wil bewerken. Kan dus handiger! Bedankt voor de inspiratie, ik heb ook even naar je filmpjes verwezen in mijn blogpost van vandaag!

 3. Pingback: As we speak #4 | Fiekefatjerietjes

 4. Pingback: kellyjade.be – Bujo give away

 5. Anske   •  

  Helemaal geïnspireerd om het ook zo aan te pakken! Vooral de verschillende schrift jes zeggen me veel. Ik doe nu alles in 1 grote schrift maar vind ik te rommelig! Waar kocht je u schriften? Ik zoek er zonder lijntjes (dus wel dotes of blanco) 😀

  • KellyJade KellyJade   •     Author

   Mijn Rhodia kocht ik bij La Couronne du comte, een Nederlandse webshop (de link staat in de beschrijving van de video op youtube) en de andere bij Hema!

Laat maar van je horen!