How I bullet journal part 2 – Mijn materiaal

Gisteren ging ik voor de eerste keer die onzichtbare drempel over en postte ik mijn eerste ‘vlog’.

En vandaag krijgen jullie er (geheel ongevraagd) nog eentje! Niet omdat ik de smaak te pakken heb ofzo, maar omdat het onderwerp bij de vorige aanleunt en omdat het in tekst een ellenlange blogpost zou worden!

Vandaag praat ik over mijn favoriete (veel gebruikte en minder gebruikte) materiaal voor mijn bullet journal. Als je dus graag even meekijkt welke pennen, notebooks, stempels en dergelijke ik gebruik, dan is deze video iets voor jou!

Veel kijkplezier!

 

  7Comments

 1. Miss Pixie   •  

  Zo herkenbaar, heb ook zo veel gerief.
  Bij de frixion-pen moet je wel opletten. Als je je notebook in de warmte laat liggen vervaagt de tekst of verdwijnt hij helemaal. En hij vervaagt sowieso al met de tijd. Wel jammer, want vind het fijne pennen om mee te schrijven. Je hebt daar ook markers van trouwens 🙂
  De Staedtler fineliners heb ik ook, dezelfde set.

 2. Pingback: kellyjade.be – Een bujo swap met Miss Pixie

 3. fiekefatjerietjes   •  

  Vraagjes: waar vind je die beschrijving waar je over spreekt in de video? En waar vond je die Steadtler fineliners?
  Ik krijg hier echt kriebels van hé, wellicht ga ik morgen nog eens naar Hema. En zou ik durven kijken op Buiten De Lijntjes? 🙂

  • KellyJade KellyJade   •     Author

   Onder de video in youtube staat telkens een beschrijving van de video, maar daarvoor moet je wel even doorklikken naar youtube denk ik! De Staedtlers vond ik op bol.com. Hema is echt ook een bron van veel leuke dingetjes! Buiten de lijntjes, zeker de moeite maar wel gevaarlijk 😉 ook My Lovely Notebook is leuk, maar wederom gevaarlijk 😉

   • fiekefatjerietjes   •  

    Oh, bedankt voor de YouTube-tip, ik had dat dus echt niet door… 🙂
    Gevaarlijk: daar ben ik van overtuigd. Bon, ik ga aan de slag. Eerst een beetje in mijn hoofd, daarna voor echt! Misschien deel ik het resultaat ooit nog wel op mijn blog…

 4. KellyJade KellyJade   •     Author

  Nog zo iets gevaarlijk, een notebook om je bujo in te plannen 😉 notebook-ception 😉

 5. Pingback: As we speak #4 – fiekefatjerietjes

Laat maar van je horen!