I won! I won! I won!

Een tijdje geleden won ik een paar give-aways! Jeej! Ik had ne keer chance! Ik heb er meestal niet zo veel geluk mee!

Maar deze keer won ik twee leuke give-aways.

Eerst won ik, naar aanleiding van de Marcel Marlier inspired sewing series van An van Straightgrain en Suz van Sewpony, drie Tiny boeken! An stelde drie boeken voor, die ik nog niet in mijn bezit had, en een tijdje later vielen ECHT vintage (met die heerlijke vintage geur ook) boekjes door mijn brievenbus.

Bedankt An en Suz voor de leuke give-away! Ik kan al haast niet wachten om ze voor te lezen aan onze kleine meid!

Een beetje nadien won ik een give-away bij Multivroon! Maar liefst $50 shop tegoed voor de Fatquartershop kwam mijn kant uit! Jeej! Ik ging meteen snuffelen en zag al gauw dat ik me niet aan dat budget zou kunnen houden! Ik liet me dus volledig gaan en bestelde wat meer. Ik dacht… als ik dan toch bestel en de buitensporige verzendkosten ga trotseren, kan ik het maar beter goed doen! 😉  Met het shoptegoed zou het allemaal heel draaglijk worden!

En vandaag, stond de postbode met de goodies aan de deur!! Jeej! Ik blijf wel fan van de manier waarop de FQS hun pakketjes verzenden. Ik moest geen douanekosten betalen en dat kan ik alleen maar toejuichen!

Ik viel vooral als een blok voor de stofjes van Art Gallery en liet me vooral daar dan ook in gaan. De meeste stofjes koos ik met toekomstige baby artikelen in het achterhoofd (die er ooit wel van komen als ik terug IETS mag doen), met uitzondering van één stofje voor mezelf.

Van deze bestel ik grotendeels 1 yard (babygewijs), enkel van het meest linkse bestelde ik meer voor mezelf.

Helemaal verliefd op de kleuren ben ik!! Prachtig prachtig!
Omdat ik verder nog te veel moois zag en absoluut niet kon kiezen, bestelde ik nog een half yard bundle van Art gallery, een beetje van alles dus. En een half yard, daarmee kan nog babymateriaal gemaakt worden!

Vooral deze vind ik prachtig! Grote liefde! <3 met de subtiele gouden driehoekjes!

Een dikke merci nogmaals aan Multivroon en de FQS!!! Dit maakte mijn dag helemaal goed vandaag!

Een tijdje geleden plaatste ik stiekem nog een bestelling bij Land of Oh op Etsy. Ik kon aan deze stofjes gewoon niet weerstaan. Deze won ik dus niet, maar kocht ik dus zelf.

  6Comments

 1. Straight Grain   •  

  Wat een gelukzak! 🙂
  En geweldige stofjes gekozen… Uit die Arizonastofjes heb ik ook heel wat babyspulletjes gemaakt. Ze zijn er echt perfect voor.
  Ik duim dat je snel weer aan de slag mag.
  xo

 2. Seija Metime   •  

  Gebruik de ik-moet-plat-in-de-zetel-liggen-tijd maar goed om het net af te schuimen op zoek naar de meest ideale projectjes om al deze prachtige stofjes te verwerken tot schattig meisjesbabygerief.
  En als je het even niet ziet zitten als dat liggen in de zetel/bed/… hou dan in je achterhoofd waarvoor je het doet. Eenmaal die kleine schat er is ben je al dat liggen snel vergeten.

 3. 128   •  

  amai zo leuk! En een paar exemplaren die ik zelf al verwerkt heb of in mijn last liggen 😉

Laat maar van je horen!