Kcw fail

Wel ja, deze kids clothes week challenge heb ik niet gehaald. De Louisa jurk is bijna af, maar dat is dan ook alles. Ik had gewoon de tijd en de moed niet! 

De tinny jurk voor Renske is zelfs niet begonnen! Arm kind verwachtte wel een jurk voor haar verjaardag maar ze zal er toch nog even op moeten wachten. De stof is nl. zoek! Volgens de webwinkel verstuurd ( en dat geloof ik zeker), volgend de post bij ons afgeleverd… Maar wij weten van niks… Hm! Dat is trouwens al de tweede keer op korte tijd! Oke wij zijn nooit thuis overdag om pakketjes in ontvangst te nemen maar dat heeft in het verleden nooit problemen gegeven. Bij deze bestelling werd het zogezegd afgeleverd, ja goed, waar is mijn stofje dan?
Het vorige pakje werd zelfs gewoon teruggestuurd naar de afzender, omdat ik het niet was komen ophalen bij de post. Als ik van niets weet omdat geen briefje werd achtergelaten, dan is dat moeilijk he! Gelukkig stuurde de webwinkel het opnieuw op zonder extra kosten! Eeuwige dank aan de goede service van Den Depot! 
Deze keer kwam het pakje van bin Vermiljoen. Daar ook enorme dank voor de vriendelijke service en opvolging!
De post heeft dus deze maand gewoon 2 klachten binnen gekregen door mij maar wel vanuit 2 verschillende webwinkels. Hopelijk komt het pakje van Vermiljoen ooit nog boven water en kan ik hrt prachtige stofje omtoveren tot een jurk voor Renske.
Om dan niet met lege handen op haar verjaardag te verschijnen maakte ik nog snel een schortje. Zus Fenne had met Kerst eentje van de opa gekregen met daarop ‘koksmaatje’ en sindsdien werd er wel eens om geruzied! Nu heeft Renske meteen een gepersonaliseerd exemplaar en dat viel in de smaak. Ze trok het meteen aan maar wou er wel niet mee poseren. Gelukkig was de zus een meer gewillig model! 🙂

  2Comments

  1. Ivy   •  

    Misschien de handtekening eens opvragen van de persoon die het pakje aangenomen heeft? Bij de buren informeren?

Laat maar van je horen!