KCWC #1 – Work in progress

Ik was toch van gedacht veranderd, en dacht eerst aan de Tinny jurk voor Renske te beginnen, het kind is tenslotte donderdag jarig en verdient dan een nieuwe jurk, maar de stof laat helaas langer op zich wachten.

Morgen verwacht ik hem zeker in de bus! De stof voor de Louisa jurk van Fenne was er echter wel, dus ben ik daaraan maar beginnen knippen.
Voor de Tinny jurk ga ik de kraag en de mouwboordjes uit een restje maken, en ook die kon ik dus al knippen.
Work in progress dus. Ik weet niet of er vandaag ook effectief iets van naaien in huis komt. Ik voel me niet helemaal tiptop, dus weet niet of ik er de moed nog voor heb na het verbeteren en knippen. We shall see. Nu ga alleszins eventjes mijn eten rustig verteren

Aanstalten om te knippen
De geknipte delen voor de Louisa. Linksboven de geknipte kraag – en mouwdelen voor de Tinny.

  4Comments

  1. eva maria   •  

    De stofkeuze isalvast geweldig. Ik kijk uit naar het resultaat!

  2. Barbara   •  

    ziet er al veelbelovend uit! Veel naaiplezier!

Laat maar van je horen!