KCWC day one and two

Ik ben ni zo’n rappe gelijk sommige andere naaisters in blogland. Het duurt bij mij dan ook duidelijk 2 dagen in plaats van 1 om een kinderkledingstuk te produceren! Zelfs zo een simpel als dit 🙂

Maar hier is ie dan, de jurk! Gebaseerd op deze uitleg. De uitleg was duidelijk en het jurkje gemakkelijk te assembleren!

Ik moet wel de lintjes nog afwerken maar ik moet nu echt eerst aan m’n schoolwerk beginnen. Het is uiteindelijk toch een jurk voor Renske geworden, morgen maar ik een broekje voor zus Fenne!

Normaal gezien zou er nog een lint moeten komen ergens op de hoogte van het middel maar dat heb ik voorlopig nog niet gedaan. Ik wil ‘m eerst eens passen => spanneeeeend! En ik denk ook dat een lint misschien een groot deel van de prachtige stof gaat verstoppen! Ik gebruikte geen tricot zoals in het origineel maar koos een mooi, soepel diolen. Ik hoop maar dat haar hoofd door het gat past!

Heel irritant, kleren maken voor iemand anders kinderen, die je dus niet in huis hebt!!!!!

Maar allee, morgen passen en eventueel een foto met model!

  5Comments

    • KellyJade   •     Author

      ik ben er stiekem ook fan van, er is gelukkig nog genoeg over voor een rok voor mij 😉

Laat maar van je horen!