Land vol liefde.

Blogland.

Ik blijf het geweldig vinden hoeveel liefde en medeleven circuleert in blogland. Ik heb dat nog maar eens uitgebreid gemerkt na mijn vorige blogpost. Mensen die je eigenlijk niet echt kennen die voor je duimen en aan je denken. Mijn hartje gloeide er helemaal van.

Ik wil iedereen enorm bedanken voor de lieve berichtjes, aanmoedigingen en medeleven. Ook zeker de mensen die in een gelijkaardige (of zwaardere) situatie zitten of gezeten hebben en openlijk hun verhaal deelden.

De operatie is goed gegaan, ik ben heel rap hersteld van de narcose en de pijn valt al bij al goed mee! Juist dat altijd zitten/liggen gaat mij niet goed af 😉

Ik heb al een kleine update gekregen en er is bij mij inderdaad endometriose vastgesteld en dus ook behandeld. De operatie was dus niet voor niets. Hoe het nu verder moet, hoor ik binnenkort van de gynaecologe.

Een kort berichtje om even te zeggen dat alles goed gaat dus!

En nogmaals…

  11Comments

 1. Zaanse Zolder   •  

  Ik heb net gereageerd op je vorige blogpost, ik mis toch steeds dingen lijkt wel. Ik zou bijna zeggen: gelukkig is er iets gevonden. Hou je taai en zet 'm op!

 2. JoChapeau   •  

  Al en beetje goed nieuws … er werd "iets" gevonden en behandeld … heel veel sterkte met wat nog moet/zal komen (ook al moet ik eerlijk toegeven dat ik daar absoluut geen ervaring mee heb) …

 3. Elke Jansen   •  

  "Iets" gevonden en al behandeld, hopelijk al een stap dichterbij!

 4. Evi   •  

  Twee vriendinnen van mij hebben ook endometriose. De ene is in januari bevallen, de andere is zwanger. Er is dus nog hoop! Mss wordt het nog zwaar, maar de moed niet opgeven! Veel moed!

 5. Nancy De Smet Stikplezier   •  

  Ik had je vorig blogpostje nog niet gelezen tot nu.
  Een kinderwens, daar is niets tegenin te brengen en ik begrijp dat het moeilijk is voor jou/jullie maar er is al een lichtpuntje. Hopelijk hoor je gauw van de gyneacoloog hoe het verder moet en graag met een positief einde!
  Groetjes

 6. GMaakt   •  

  Iets gevonden, … Stap 1 al gezet en behandelt … Hopelijk was dit het zetje! Succes en even goed uitrusten !

 7. Cowboys en dindianen   •  

  Toi toi toi!!! Ben blij voor je dat er weer een stap is gezet! Veel zonneschijn vanuit de Noorderkempen!

 8. Anneleen   •  

  Goed om te lezen dat alles goed verlopen is.
  Nu weten jullie wat er aan de hand was en staan jullie weer een stapje verder!
  Hopelijk krijg je snel heel goed nieuws van de gynaecoloog. 🙂
  Veel liefs

Laat maar van je horen!