May the Awesome Oslo be with you…

Exact 3 jaar geleden, op Star Wars day, gaven Echtgenoot en ik mekaar het ja-woord. Een korte recap daarvan vindt U hier terug.

Echtgenoot verdraagt het in totaal al bijna 9 jaar met mij, waarvan dus 3 getrouwd. Dat verdient toch wel een kleinigheidje.

Na de eerste Awesome Oslo trui, was hij meteen verkocht en bestelde een tweede. Toen we een tijdje geleden in Gent waren, liet ik hem in de Stoffenkamer een stofje kiezen. Hij mocht er meer kiezen, maar wou maar eentje. Dat werd weer zo’n ‘gek’ stofje zoals de dino stof. Deze keer met vogels. Met als opdracht: ‘te combineren met oranje’. Oranje tricot had ik nog liggen. Ik zag die combinatie niet helemaal zitten, wel voor de kleuren, maar ik dacht dat het veel te opzichtig zou worden. En ik had toch een beetje gelijk… 😮

 

 

_HJS0014

 

_HJS0015

 

_HJS0016

 

_HJS0024

 

_HJS0025

Patroon: Awesome Oslo uit Urban Style by Eva Maria

Oranje stof: Stoffenspektakel

Vogeltricot: de Stoffenkamer

Eentje is geentje, wordt hier wel eens gezegd, dus naaide ik een tweede. Stof voor beide truien geknipt en genaaid op 3 uur tijd. Easy peasy!

Hiervoor koos ik een stofje dat ik al meer dan eens wou gebruiken maar dat er nooit van kwam omdat ik niet wist waarmee combineren. Nu viel het me echter te binnen, gewoon de stof omkeren!

_HJS0003

_HJS0005

_HJS0010

Patroon: Awesome Oslo uit Urban Style by Eva Maria

Stof: Blender Vintage shop

Hoppa, Echtgenoot wat kastvulling! Beetje nodig wel.

 

May the fourth be with you!

 

_HJS0030

 

_HJS0029

 

_HJS0027

  7Comments

 1. gerhildemaakt   •  

  Proficiat met jullie huwelijksverjaardag! De stof omkeren was een goed idee, ik ben vooral fan van de tweede versie. Mooi gemaakt!

 2. eva maria   •  

  Ik vind ze alletwee geweldig! De oranje versie: jouw hubbie komt daar absoluut mee weg, totally zijn stijl (niet dat ik hem écht ken, maar toch 😀 )
  En gefeliciteerd!

 3. delphine   •  

  Oh leuk. De oranje valt inderdaad wel op ? en proficiat

 4. Joke   •  

  Wauw! Wat een prachtige stoffen!
  Knap!

 5. creastine   •  

  Mooi gedaan, en vooral origineel om die stof om te draaien! Daar zou ik nog niet aan gedacht hebben!

 6. withlovebyeva   •  

  Ik vind die vogelstof geweldig, al zou ik niet geluisterd hebben naar de oranje combinatiewens 😉 En die grijze, die is nog duizendmaal mooier!

 7. Pingback: kellyjade.be – Billie voor Tim

Laat maar van je horen!