Meststoffen meetup

Het stond in mijn agenda. Al eventjes. Gerhilde moest me wel nog even herinneren dat ik nog niet had betaald. Oepsie! Gelukkig toch nog op tijd betaald en legaal aanwezig.

Gerhilde was ook diegene die met het fantastisch idee kwam. Een meetup organiseren met alle bloggers die cursist zijn/geweest zijn van de ‘Meststoffen voor jouw blog‘ cursus van Kathleen. Kathleen zag dat direct goed zitten denk ik, maar organisatorisch liet ze het liever aan Gerhilde over.

Was me dat een steengoede beslissing. Tot in de puntjes verzorgd was het. Ze zorgde voor een brunch bij Bar’rique in Berchem. En dat het daar dik in orde was. Ik liet het glaasje cava niet aan mij voorbijgaan en ook het zachtgekookte (dat voor mij misschien nog net dat tikkeltje zachter mocht) niet. Ik at van het zoete én het hartige broodbeleg. Veganisten binnen het gezelschap werden persoonlijk vertroeteld. Ik moet zeggen, die courgette brownie zag er heerlijk uit! Op de locatie dus zeker niets aan te merken.

 

image

Bloggers behind the scenes, allemaal smartphone boven halen!

Ik mocht ook spilfiguur Kathleen meenemen tot ginder. Ahja, als ze hier achter de hoek woont, is dat geen moeite! Dat ik dat nog niet wist zeg! Dat werd een gezellig getetter in mijn autootje (waarvoor ik overigens nog steeds geen naam heb, Prosper en Eugene werden door enkele dames afgewimpeld als niet geschikt). Kathleen en ik maakten nog de opmerking dat wij voor blogmeetings  precies altijd naar Antwerpen moeten. Gerhilde stelde geheel terecht dat wij de volgende dan misschien voor onze rekening zouden moeten nemen. De chaoot in mezelf (en in Kathleen denk ik) ziet dat niet zitten! Ik trek gaarne die richting uit, zeker als dat georganiseerd is door iemand die dat beter kan. Bij deze, dikke merci Gerhilde!

img_1035

 

Met uitzondering van Gerhilde, Kathleen, Stephanie en Kelly kende ik geen van de andere blogs/dames. Gelukkig kregen we op voorhand een handig lijstje en kon ik elke blog al eens gaan binnen piepen. Leuk om er dan achteraf een ‘echt’ iemand te kunnen aan koppelen.

Ondanks het feit dat ik tot (jawel!) 17uur bleef plakken, kreeg ik niet de kans om met elke aanwezige blogster te keuvelen. Reden te meer dat ik zeker aanwezig zal zijn op de volgende editie (Gerhilde, voel je maar aangesproken nu 😉  ) . Ik had Echtgenoot nog zo verzekerd dat ik zeker rond 15 uur zou thuis zijn. Tjah… de tijd vliegt als het gezellig is he!

Ik praatte met Bibiane met de mooie naam over het leven met een éénjarige dochter, iets waar we momenteel allebei expert in zijn; kreeg van Saar de vraag of ik uit het Antwerpse afkomstig ben (ik heb blijkbaar daar ergens een dubbelganger rondlopen!); kreeg interessante dingen te horen over de verbouwing en het naaihoekje van Cathy; kwam toch het geslacht van Fieke’s baby niet te weten; deelde tatoeage ervaringen met Patricia; ontdekte dat Anske een leuk kapsel heeft en elke dag een uur fietst…

img_1034

 

Helaas babbelde ik te weinig met de andere aanwezige dames zoals Annelies, Caroline, Inne, Joke, Marieke, Mieke, Sabrina, Tine .

Maar ik vond het super, reden te meer dat ik tot 17u bleef plakken! Merci Gerhilde en alle aanwezige dames voor een leuke zondag!!

  6Comments

 1. gerhildemaakt   •  

  Graag gedaan, he! Ik zal over een paar maanden eens een nieuwe oproep doen in de Facebookgroep. Als iedereen er mee kan leven dat het opnieuw Berchem wordt, organiseer ik graag een nieuwe editie. Als iemand anders het graag elders organiseert, even goed voor mij. 🙂
  Bloglovin’ staat dus ver achter met jouw posts: de review van Shoot! is daar de laatste …

 2. Bibiane   •  

  Ik zit hier als een onnozel klein kindje te lachen met wat je schreef over mijn naam. I think it never gets old… Het was top en ik hoop dat er snel een nieuwe editie komt. Het was super leuk om jou (en de anderen!) te leren kennen!

 3. resaarcle   •  

  Fijn dat het was! Ik wou dat ik ook langer had kunnen blijven plakken!

 4. Baie goed door Madrina   •  

  Het was heel gezellig. Jammer dat we niet met elkaar hebben kunnen praten, dat wordt iets voor de volgende meetup 🙂

 5. Pingback: Bloggers zijn fijne mensen |

 6. fiekefatjerietjes   •  

  Het was een geweldige middag! Ik heb even een achterstand opgelopen met blogs lezen en zelf bloggen, dus ik geniet nu nog even na :-).
  Jammer dat we elkaar niet wat langer gesproken hebben, de tijd vloog voorbij…
  Maar je hebt er alvast een volger bij!

Laat maar van je horen!