Mijn allereerste keer ‘op bestelling’ en give-away

Ik heb voor de eerste keer een naai – opdracht op bestelling. Allee, toch zo een beetje.

’t Is eerder een vriendendienst maar toch! De beste vriendin wil een handgemaakt kraamcadeautje voor haar collega die in maart moet bevallen. Na mijn resem snugglers leek dat haar HET ideale cadeau te zijn!

Ze koos een schattig katoentje (van bij de Stoffenkamer):

en vroeg me of het mogelijk was om de snuggler af te hebben tegen 16 februari (dan zien we mekaar weer op m’n vrijgezellenfeest!). Geeeeeeen probleem, zo’n snuggler is in een uurtje gepiept!

Maar nu vind ik precies geen bijpassend stofje! Ze wil graag fleece aan de binnenkant, lekker zacht, in zo dat groentje dat er in zit! Maar geen te heftig groen want het moet een baby tot rust brengen (pech want ik heb net een leuk stukje groene sweaterstof liggen!).

Op zoek dus naar zo’n zacht, lime-achtige groene fleece! Ik had 2 keer de juiste kleur online gevonden, 2 keer uitverkocht!

Sapperdekrieke!!!!! 16 februari komt dichterbij! Iemand tips waar ik goede kwaliteit fleece in dat juiste kleurtje kan terugvinden online??  Eeuwige dank voor de vinder en wel in de vorm van een give-away! Mijn allereerste: ik maak een kleinigheidje (we beginnen klein he!) voor je in het overschotje van dit schattige turtle stofje! Wat precies, dat zal van de overschot afhangen! 🙂

  2Comments

 1. MultiVroon   •  

  Dit was al gelukt geloof ik he, de datum is ook al voorbij 🙁 Maar ik dacht aan de katoenen fleece die ze hier verkopen: http://www.bbms.nl, das nog fijn want niet te warm voor de baby.

  • KellyJade   •     Author

   Het is inderdaad gelukt 🙂 de afgewerkte snuggler staat beetje verder op de blog!
   Maar toch nog dank je voor de link, ga ik nog eens bekijken voor in de toekomst!

Laat maar van je horen!