Mijn wishlist top 5

Vandaag heb ik voor jullie een… beetje een materialistische post klaar staan. Ik ben een beetje moe en het zijn drukke tijden op het werk, dus een beetje dromen van mooie of leuke dingen voor mezelf mag wel vind ik.

Ik deel vandaag de top 5 van dingen die op mijn persoonlijke wishlist staan. En dan heb ik het echt over materialistische dingen. Uiteraard staat een gezonde familie, een gezonde baby in de buik en van die dingen boven aan mijn algemene lijst. Ook dingen die de dochter nodig heeft, hebben normaal gezien prioriteit boven mijn hebzucht. Maar een mens mag toch eens wegdromen he… En wie weet, als de Echtgenoot eens iets moet goedmaken, kan hij hier komen ideeën opdoen 😉

Het gaat hier dus echt over persoonlijke dingen, geen dingen voor het werk of iets dergelijks. Lekker hebbedingetjes voor mezelf, die er waarschijnlijk niet meteen zitten aan te komen.

Mijn wishlist top 5 op dit moment:

  1. Een nieuw bureau voor mezelf. Mijn werkplek thuis heeft een dringende make-over nodig. Ik sprak er in één van mijn vorige posts al over. Ik weet nog niet exact wat ik wil, want zoveel ruimte is er niet, maar ik ben er wel over aan het denken. Ik zag bijvoorbeeld dit mooie vintage bureau op de instagram account van Misceaup en dan begint dat dromen wel. Een nieuw, oud bureau dus, op nummer 1.

  2. Een van de super leuke en perfect binnen mijn interesses passende science juwelen van Somersault18:24. Ik heb ze al een hele tijd op het oog. Ze zijn niet overdreven duur (ahum), maar het is nu ook niet dat ik juwelen nodig heb. Bijkomend probleem: ik kan niet kiezen. Het DNA-strengetje is leuk, maar ook de celorganellen, de bacteriofaag en misschien toch mijn favoriet, het zilveren woordje ‘science’. Geniaal in al zijn eenvoud. Noem me gerust een nerd, maar ik vind ze prachtig. Mooie extra is dat een deel van de opbrengst wordt geïnvesteerd in ‘science education’. Mooi toch?

  3. De zomer nadert en daarbij ook het einde van van mijn zwangerschap. Ik kijk heeelemaal uit naar zware benen en gezwollen voeten en overdreven hitte… not really! Vandaar dat deze mooie en stijlvolle Raramuri sandalen op nummer 3 zijn terecht gekomen. Ze zien er zo elegant uit en toch comfortabel. Plat, toch wel een noodzaak voor sandalen voor mij. Ik zou opteren voor het model met 5 loops voor de linten, omdat dan de sandalen beter aan de voet blijven denk ik. Dit is misschien een onderdeel van de wishlist die mogelijk ook echt gekocht zal worden. Ik heb toch nieuwe sandalen nodig 😉 Al staan er nog mooie saltwater sandals in de kast…

  4. Een nieuw iPhone hoesje van Casetify. Ze hebben zo veel verschillende en toffe cases. Echte geek als ik ben, zou ik voor een Star Wars case gaan. Al zijn de marmeren versies ook leuk. Dat zou weer een hele moeilijke keuze worden… Mijn huidige hoesje heeft mijn phone al van zoveel catastrofes gered en doet super zijn werk, maar begint serieus af te takelen. En belangrijk punt: het begint er vooral niet meer uit te zien! Een nieuw, hip hoesje zou welkom zijn…

  5. Accessoires voor mijn camera. Ik moet nog veel leren over fotografie en specifiek productfotografie, maar accessoires zoals een statief, een ringlamp en een afstandsbediening zouden de kwaliteit van sommige foto’s al zeker kunnen verbeteren. Gedaan met ongemakkelijke timer-selfies, opstapelen van boeken op stoelen om een still shot te nemen… Deze staan al heel lang op mijn wishlist maar zijn niet goedkoop en ik overtuig mezelf altijd om ze te laten omdat ik vind dat ik misschien toch eerst mijn techniek in fotografie moet bijschaven.

 

Voila, nu weten jullie wat hier op de top 5 staat. Als er iemand ooit een cadeautje wil kopen 😉 Tot voor kort stonden de Tombow Dual Brush pens in deze top 5, maar zoals ik eerder liet zien, ben ik daarvoor al gezwicht.

Hebben jullie ook zo’n persoonlijke wishlist? En wordt die bij jullie ook standaard opzij geschoven voor andere en andermans prioriteiten?

Laat maar van je horen!