Nog e rappeke!

Terwijl ik dan toch bezig was, maakte ik voor mezelf ook nog maar eens een cirkelsjaal!

Da zijn echt ideale dingskes die sjaaltjes! Da zit rap in mekaar, is simpel en nog leuk om te dragen ook!
De stof is een dunne tricot die ik gisteren op het stoffenspektakel kocht. Er zijn zo, wolkenkrabbers in een skyline by night op! Normaal gezien zou ik dat niet kopen denk ik… Maar voor onverklaarbare reden vond ik het stofje onweerstaanbaar. Ik zag er gelijk een sjaaltje in!
Dit is volgens mij een stofje dat de vrijgezel van morgen ook leuk zou vinden… Ik heb nog een halve meter over, maar ik kan haar toch moeilijk dezelfde sjaal als mij cadeau doen? En ik kan het echt ni laten voor mezelf en zeggen, oke zij krijgt hem, nee ik had echt m’n zinnen erop gezet! Is dat verschrikkelijk egoistisch?

  2Comments

Laat maar van je horen!