Oef! Made it!

Ik ben heel en wel thuis geraakt van onze trip naar Slovenië!

Het weer bleek daar allemaal bijzonder goed mee te vallen, veeeel beter dan gedacht en blijkbaar ook beter dan hier in België!

Afgezien van de sporadische regen duidde de thermometer in Bovec duidelijk hogere temperaturen aan dan in België! We haalden toch wel zeker de 14°C! Sneeuw lag hier en daar in de hoger gelegen gebieden, maar we mogen zeker niet klagen!

Dat we even aan canyoning deden in water van ongeveer 5°C en daar lichtjes brain freeze en half doodgevroren handen aan overhielden, dat vergeten we efkes! Koud, maar leuk! Ook het raften, kajakken, trekken enzo was zeer te smaken!

We bouwden met de leerlingen nog een zweethut, die, ondanks het feit dat hij te hoog was, te goed werkte! Amai, vochtig zweten dat wij gedaan hebben, een waar succes!

Ik denk dat we wel met tevreden leerlingen en 5 vermoeide, maar blije leerkrachten naar België zijn teruggekeerd! Het is weer voorbij gevlogen en de herintrede in het dagelijkse, digitale leven pikt wel een beetje…

Vooral het thuiskomen en ontdekken dat je 75 e-mails en nog eens 103 junkmails hebt gekregen, 10 berichtjes op facebook hebt gemist en ongeveer 56 blogposts moet inhalen, deed zuchtjes en geblaas aan me ontsnappen!

Maar ondertussen ben ik (ongeveer) bijgelezen, vooral ook bijgeslapen en kan ik hopelijk een beetje genieten van een weekje vakantie…

Morgen moet ik alweer op school zijn (ja, zo gemotiveerd ben ik) voor een solar project van enkele leerlingen, de hele week hier en daar babysitten op Renske en Fenne, veel te veel verbeteren en lessen voorbereiden en dan hopelijk, zeer hopelijk, nog tijd om te naaien. Van uitrusten zal helaas niet zo veel sprake zijn!

Donderdag wordt Fenne AL 2 jaar (wat gaat de tijd snel!) en moet er uiteraard een cadeau gefrabiceerd worden. Er liggen hier wel projectjes voor de meisjes klaar met stofjes aangekocht door hun mama, maar dan is dat zo niet van mij…

Nu heb ik het geweldige idee in m’n hoofd gekregen om dat kind van een Jacob te voorzien, volgens mij gaat ze daar ongelooflijk hip mee zijn! Maar… hoeveel tijd heb ik daarvoor nodig? Mensen met Jacob-ervaring, hoeveel tijd neemt een Jacob voor een struise 2-jarige gemiddeld in beslag? Alvast merci voor de reactie, dan kan ik een poging doen om dat ERGENS in te plannen in de week!

Verder moet ik ook dringend de herziene en juiste stof versie van m’n trouwbolero maken en dan zien we wel weer…

Bon, welkom terug al zeker en hopelijk kan ik binnenkort nog eens een naaisel tonen he!

  1 Comment

Laat maar van je horen!