Olé Olé Boleo!

Toen ik een hele tijd geleden bij de schoonfamilie kwam met mijn Boleo-tas, werd de jongste schoonzus op slag verliefd!

Ik beloofde onofficieel om haar een eigen exemplaar te maken tegen haar verjaardag. En die dag is aangebroken. Ze vermeldde ook even langs haar neus weg dat ze een leuk stofje wist bij de Ikea, maar dat dat telkens uitverkocht bleek als ze er langs ging.

Toevallig had ik toen al een serieuze lap van het bewuste stofje in mijn stoffenkast liggen. Dat bewaarde ik dan maar voor haar!

Eigenlijk was haar verjaardag dus vandaag, zondag (eigenlijk gisteren want het is al na middernacht), maar we geraakten niet meer bij haar aangezien de echtgenoot ziek is en ik tot over mijn oren in het examen – opstel – werk zat! Erg eigenlijk, als ge bedenkt dat dat hier nog gene kilometer van verwijderd is!

Maar ergens kwam het ook goed uit want dan had ik nog heel even de tijd om snel een Boleo in mekaar te boksen! Nu ja, snel is veel gezegd, zo’n Boleo-tas zit niet in 1-2-3 in mekaar!

Maar het is dan toch gelukt! Met een klein beetje avond/nacht werk. En ik moet zeggen, ze is goed gelukt! Ik ben stiekem zelfs een beetje jaloers, ik zou deze zelf ook wel willen houden! Maar de birthday-girl verdient ze beslist!

Ik ben content dat ze nu af is, dan kan ik morgen, maandag (eigenlijk vandaag dus) even binnenwippen, mijn wensen overbrengen en de tas overhandigen! Gelukkige 21e verjaardag schoonzussie!

Witte stof met tekeningen: Ikea
Groene bloemetjesstof: Fatquartershop
Patroon: Boleo van Eloleo

  10Comments

 1. * Made by Haakjuffie *   •  

  Wauwie ! Wat een gave tas ! Ik zou ook koeite hebben om die weer weg te moeten geven hoor . Wat zal ze blij zijn ! Jij kan echt toveren met stof ..

 2. mANdarien   •  

  Knap gedaan hoor ! Ik denk dat je schoonzus opgetogen zal zijn met zo'n mooie tas !

 3. Anneleen   •  

  Zeer geslaagd!
  De schoonzus was wel blij zeker?!
  Ik heb de Boleo nog niet geprobeerd, is er lang werk aan?

  • KellyJade   •     Author

   Jaja, ze was content! Er is wel wat werk aan ja. Er zijn 8 lappen stof te knippen en nog 2 schouderbanden. Nog vlieseline bijknippen… De neepjes in elke lap… er komt wel wat bij kijken! 🙂
   Maar ik heb hem wel op een avond af gekregen. Rond 21u begonnen (stof wel al geknipt) en geëindigd rond 1u!

  • Anneleen   •  

   Blij om te horen dat ze content was!
   Ha dat is het hé, de voorbereiding is ook altijd al een heel werk…
   Eens dat alles geknipt en gestreken is, gaat het meestal wel vooruit. Ik ben altijd blij als ik alle stukken heb en effectief kan beginnen!

 4. Musje   •  

  Wauw wat knap gemaakt,mooi het frisse groen,lieve groet Musje.

Laat maar van je horen!