Oproep naaiclub

De titel zegt het al denk ik. Ik heb dringend een stamp onder mijn gat nodig om meer te naaien. Als dat onder groepsdruk is, gaat dat vast en zeker beter en op een socialere manier!

Bij gebrek aan naaiclubjes in de directe nabijheid, neem ik het heft in eigen handen.

Ik doe dus een welgemeende oproep naar gelijkgestemde zielen die het zien zitten om één avond in de week, onder gezellig tetteren, een beetje van creatief handwerken te doen.

Qua locatie ben ik iets aan het uitwerken. Ik kan misschien een lokaal, mijn lokaal, regelen op school. Lange labotafels met aan beide uiteinden stopcontacten. Ideaal. Misschien op het eerste zicht niet de gezelligste oplossing, maar het zou een voorlopige kunnen zijn terwijl we op zoek gaan naar iets beters. En hey, wij maken het wel gezellig, niet? Drinks, bites, fun…

Zie je het zitten om in regio Zaventem lid te worden van een naaiclubje, naam nader te bepalen? Reageer dan op dit blogbericht en je hoort snel van me!

  6Comments

  1. Karen_Magnifieka   •  

    Klinkt super, alleen is wekelijks hier niet echt te doen, gezien de voetballende hubby. De avonden dat we eens samen thuis zijn, zijn al schaars op een week… ☺️ Maar ik volg dit topic zeker verder en wacht af… ?

    • KellyJade KellyJade   •     Author

      Awel ja dat zie ik ook wel zitten! Daar moeten we eens werk van maken ?

Laat maar van je horen!