Over Lila, Hera en Flavie

In mei werd kleine Hera geboren. In augustus schoot ik pas in actie om haar van een ‘welkom op onze wereld’ – geschenk te voorzien. Erg hé?

Ik maakte voor Hera een Lila jumpsuit. Een patroontje dat ik al lang wou uitproberen. Voor ondertussen 3 maand oude Hera, maakte ik eentje in maat 6 maanden. Ik baseerde me voor de stofkeuze op het prachtige, maar simpele blauwe geboortekaartje. De stof kocht ik ook eeuwen geleden tijdens de opening van de nieuwe winkel van Madeline de Stoffenmadam.

Ik ben wel fan van het resultaat. En het patroontje!

 

Hera 1

 
Hera 2

 
Hera 3

 

 

Omdat ik dan toch bezig was, besloot ik er ook eentje voor Flavie te maken. Voor haar in maat 18 maanden, want zo oud is ze ondertussen. Al. Wat vliegt de tijd met die koters toch! Voor Flavie koos ik het andere stofje dat ik kocht op de opening van de nieuwe Madeline. Iets meisjesachtiger, maar toch helemaal niet te! Dat patroontje wordt een favorietje denk ik!

Waarschuwing: foto overload! Flavie is ook zo’n dankbaar onderwerp!

 

Flavie 1

 
Flavie 2

 

 
Flavie 3

 

 

 

 

Handig, zo’n jumpsuit, om het heel hard uit te schreeuwen!

Flavie 4

 

 

 

Om op de speeltuin te klauteren…

Flavie 5

Om rustig Kaatje te kijken en te tekenen…

Flavie 6

Om heel enthousiast een bal weg te gooien…

Flavie 9

Om met papa naar de wolken te kijken…

Flavie 10

Om ‘appelkes’ te plukken…

Flavie 11

Om hard door de tuin te crossen…

Flavie 13

En vervolgens languit voorover te vallen…

Flavie 12

Om uitgeput in de schommelstoel te chillen…

Flavie 8

En dan de handige drukknoopjes los te prullen!

Flavie 7

Patroon: Lila jumpsuit – Compagnie M

Stoffen: Madeline de Stoffenmadam

  2Comments

  1. barbara   •  

    hihi, inderdaad keischattig!! en mooi ook!

  2. gerhildemaakt   •  

    Mooi gemaakt! Beide versies. 🙂 Die laatste quote stond hier de afgelopen maand op mijn afwasbaar bord.

Laat maar van je horen!