Overload

’t Is efkes te veel!

Ik wil zoveel, veel te veel, maar ‘k heb de kans ni om het te willen!

’t Zijn drukke dagen.

Punten deadline op school (oh hell en met al die zieken moet ge dan nog ergens inhaaltoetsen zien tussen te proppen!), nog meer verbeterdeadline op school, remediëringsdwang op school, morele verplichting voor bijlessen voor ingangsexamens op school, repetities en organisatie van het optreden op school (zij weet hoe het zit want zij heeft daar ook last van), voor diezelfde week organisatie van een buitenlandse schooluitstap (hier krijgt zij nog meer stress van, want dat brengt onze repetities in de war)…

Ondertussen moet er nog steeds een aanzienlijk deel van het trouwfeest in orde gebracht worden. Moeders en schoonmoeders moeten nog van kleren worden voorzien. Ik zou nog eens achter groen schoenen moeten gaan. De uitnodigingen moeten opgestuurd worden of bij sommigen toch verplicht persoonlijk afgegeven worden. Een face-to-face bezoek met de taartenmadam moet geregeld worden…

De dochters van de zus zijn ziek dus daar moet opvang voor worden geregeld deze week. Er moet naar de winkel gegaan worden, gekookt, gekuist…

Zaterdag komen de beste vriend en z’n madam eten, ahja, ’t was al weer veel te lang geleden!

En ondertussen blijft die kinderwens zich maar verder opdringen maar ne mens krijgt dan schrik dat ge met al diene stress gewoon ronduit onvruchtbaar zou worden! Het helpt niet dat zij weer lekker zwanger zit te wezen in mijn nabijheid (grapje he, vind het altijd leuk uw zwanger verhalen!)…

Komt daar dan nog eens bij dak echt niet van mijne snotneus en vieze hoest af geraak, er iets vreemd aan de hand is met mijn schouders (zou het de matras kunnen zijn?) en ik de laatste tijd maar niet deftig kan slapen!

Enfin! ‘T IS DUS EFKES TE VEEL!

Sorry, ziet mij hier zielig doen, terwijl er zo veel ellende is in de wereld! FOEI!

Gelukkig ben ik zo ne mens dat dus alles kan relativeren he. Ge leest efkes de krant en ge weet dat ge het eigenlijk belachelijk goed hebt en een zielige zaag zijt met veel te veel zelfmedelijden!

Ge doet dus gewoon verder uw ding: kuisen, verbeteren, lessen voorbereiden, heen en weer e-mailen met vanalles en nog wat en stressen he!

Maar van naaien, komt helaas niets in huis. En er wemelt zoveel door m’n grijze massa in m’n hersenpannetje! Zo veel projectjes bieden zich aan om als eerste te worden uitgevoerd…

Al moet ik zeggen dat zo’n lekker groot, zacht en hip kussen (waarvan ik al verschrikkelijk veel exemplaren in blogland zag passeren) nu wel echt aanlokkelijk lijkt… en dat is nog snel klaar nee?
Dzju, ‘k heb alleen geen paspel meer! Ik zou er zo een een paar per rol willen bestellen, maar waar doet ge dat? Zij heeft zo’n mooie kleuren, maar antwoordde niet op de e-mail of ge er per rol kunt bestellen!

Edit: en nu zie ik net dit prachtige stofje, net nu ik mezelf (uit financiële noodzaak) een stofkoopverbod heb opgelegd! (eigenlijk zou ik dus ook al geen paspel mogen kopen, maar ’t is nodig!)

  11Comments

 1. Carla Killens   •  

  Haha, ik raad u aan om eens een kurkenstoppenmanneke te haken, ikzelf word daar terug 'zen' van 😉
  Liefs!

  • KellyJade   •     Author

   misschien moet ik dat dan eens proberen 🙂 ze waren wel grappig, uw mannekes!

 2. Juffra Toertjes   •  

  Ik zal eens voor je rondhoren waar je paspel per rol kan kopen ( wij gan dat met onze naaiclub aankopen en ik geloof dat die dan op €0,65 / M komt…ik weet alleen niet WAAR ze die gaan kopen, dus…..ik informeer eventjes voor je!)

  Tegenwoordig maar ik mijne paspel zelf ( dan moet ge natuurlijk wel touw in huis hebben?!)

  • KellyJade   •     Author

   mercikes! Ja paspel zelf maken had ik ook al aan gedacht, maar dat is dan ook weer extra tijd, die ik voorlopig niet heb natuurlijk! 🙂

  • Juffra Toertjes   •  

   De tijd die ge daarin steekt valt wel mee hoor….dat gaat behoorlijk snel, en het is een pak goedkoper!
   Dan moet ge uw touw natuurlijk niet per meter in de Veritas kopen…..maar ineens nen hele rol n een hobbywinkel …:)
   Ook knip ik mijn stof niet schuin op den draad voor kussens en dekentjes ( wel voor kleding he!)…dat scheelt ook al een pak!
   Ik heb nog niet kunnen informeren naar dien paspel op rollen, sorry!

  • KellyJade   •     Author

   Ik zei nog vandaag tegen Eva (die zei dat er dit jaar zo precies nog geen tijd geweest is om te stressen), chance dat Mevr. Delanghe nog niet hoogzwanger is, of dien kleine zou der spontaan uitfloepen van de stress! Ik was op dat moment aan't kijken naar de spuitbussers… if you catch my drift!

 3. KellyJade   •     Author

  Merci voor de bemoedigende woorden iedereen! 't was een rustig dagske vandaag dus het gaat al veeeeeeeeeeeel beter 🙂

Laat maar van je horen!