Papa’skindje

Ik geef het toe, ik ben een echt papa’s kindje!

Pas op, ik ben ook bijna onafscheidelijk met mijn moeder maar ben toch altijd meer een vaderskind geweest!

Dat komt gewoon omdat mijn vader en ik zo veel gemeen hebben. We lezen allebei graag (goede) boeken, vaak dezelfde! We eten en koken allebei graag, heb ook leren koken van jarenlang naar hem te kijken in de keuken (hoewel hij alleen ’s zondags kookt!).

En we luisteren naar dezelfde muziek, waarvan ik de meeste via hem ken maar hij ook enkele via mij!

Op die manier ben ik dus al sinds m’n kindertijd fan van the Rolling Stones! Alleen is m’n vader nog ietsje meer fan, ook al veel langer natuurlijk (ahja want hij is 31 jaar ouder dan ik!)

Nu moet u weten, mijn vader, die heeft een iPad, maar het hoesje dat hij daarvoor heeft is zo… bij gebrek aan een minder grof woord: saai! Zo een gewoon loos zwarteken!

Toen ik dus laatst door dit boek bladerde, dat niet toevallig in mijn naaibibliotheek staat, zag ik dat daar een patroon en handleiding voor een iPadhoes in staat! Jochei! Er ging meteen een lichtje branden in mijn grijze massa!

Ik weet dat vaderdag nog ver weg is, maar ne mens kan ni voorbereid genoeg zijn!

Ik maakte gebruik van mijn Spoonflower account en ontwierp een stoffenpatroon met albumcovers van the Rolling Stones! Dat ga ik dan gebruiken om een iets hippere iPadhoes mee te maken voor vaderkesdag! Goed he?!

Waarom blog ik dit nu? Awel, m’n Spoonflower bestelling zat daarnet in de bus! Jeej!

Oke oke, ik had hier gezegd dat ik geen stof meer mocht bestellen, maar ahaaa, ik bestelde dit VOOR ik bij FQS bestelde, dus toen mocht het nog! 🙂

Ik ben best tevreden over het resultaat, dit is het geworden:

 Ik bestelde terwijl nog 2 yards van één van m’n andere ontwerpjes, waar ik stiekem een beetje verliefd op ben, al zeg ik het zelf!
Ik bestelde hiervoor al een test swatch van al m’n ontwerpen en was over ’t algemeen zeer content. Maar dus van hetgeen ik nu ook heb besteld, vond ik de kleuren wat flets, ik had echt felle kleuren in gedachten.

Dus paste ik de kleuren opnieuw aan en bestelde nu dus een groter stuk. Wat blijkt, de kleuren zien er precies nog fletser uit! Het is nog leuk hoor, maar, jah, ik had echt een feller stofke voor ogen… tjah, ik zal het zo ook wel gebruiken zenne 😉

  1 Comment

  1. MultiVroon   •  

    Wat leuk, is dat duur?

    Heb je contact opgenomen over dat fletse? Soms hoor je (bij foto's) dat automatische correcties worden uitgevoerd van kleuren. Als je aangeeft dat niet te willen wordt het misschien feller?

Laat maar van je horen!