Pin it & make it – speldenkussentje (+ give away)

* Een overzicht van mijn pin it & make it projecten vind je hier.

Deze pin staat al lang op mijn pinterest te blinken. Een speldenkussen is eigenlijk iets onmisbaar voor iemand die naait. Tjah, dat dacht ik ook. Maar de goesting om het te naaien, was er eigenlijk nooit.

Enter Liesellove en haar pin it & make it – project. Een goed excuus om er eindelijk werk van te maken.

Dit projectje leent zich ook perfect voor bandwerk en restjesverwerking. Ik dook dus mijn restjesbak in (die serieus uitpuilt) en koos daaruit mijn top 5 van de mooiste stofjes die ik ooit gebruikte. Tot nu toe wel te verstaan. Ze staan hieronder niet in volgorde van deze top 5. Ik vind ze nl. allemaal mooi. Zo kan ik ze dus nog lange tijd koesteren!

 • Het Art Gallery stofje van nummer 1, gebruikte ik ooit voor een tuniekje, waarvan ik nog steeds een beetje spijt heb dat ik het moest weggeven.

 

_HJS0554

 

_HJS0578

 

 • Nummer 2 maakte ik met een overschotje van deze 2 naaisels.

 

_HJS0539

 

Ik kan het kussentje ook wat hoger bevestigen, zo zit het misschien minder in de weg van mijn ‘achteruit – naai – knop’

_HJS0584

 

_HJS0583

 

 • Voor nummer 3, nam ik Nani Iro stof, waarmee ik een Tinny jurk naaide.

 

_HJS0559

 

_HJS0586

 

_HJS0588

 

 • Nummer 4, naaide ik met prachtige Lotte Martens stof, gebruikt voor, wederom, een jurkje.

 

_HJS0558

 

_HJS0566

 

Achteraan zit de strik niet in de weg.

_HJS0575

 • And last but not least, nummer 5. Gemaakt met het stofje van een Louisa-jurkje.

 

_HJS0544

 

Het kussentje zou ook vooraan kunnen zitten aan de naaimachine.

_HJS0593

 

_HJS0591

 

Ik zie u al denken: niemand heeft toch 5 speldenkussentjes nodig? Uiteraard niet en ik dus ook niet. Daarom geef ik er 2 weg ( niet dat ik er 3 nodig heb, maar zo kan ik eens afwisselen!). Eentje hier en eentje op mijn facebookpagina. Je kan dus dubbel kans maken! Wil je graag een handig speldenkussentje winnen? Meld je hieronder aan voor de give away. Vergeet niet een reactie achter te laten en het nummer van het door jou gekozen speldenkussen te vermelden! De give away loopt tot mijn volgende pin it & make it post (volgende woensdag!). Veel succes!

 

IMG_1422

 

 

 

  9Comments

 1. eva   •  

  Handig én mooi tegelijk! Laat maar komen, die luipaardversie ?

 2. Bibiane   •  

  Ik doe graag mee voor mijn mama 🙂 Heb het haar eens gevraagd en ze is grote fan van nummer 5 🙂

 3. Ivy   •  

  Heel handig, dat ontbreekt nog op mijn naaikamer !! Ik kies voor nummertje 5…

 4. Kimmeke   •  

  Superhandig! Mijn voorkeur gaat naar nummer 3.

 5. Jess   •  

  De eerste, graag!

 6. Pingback: kellyjade.be – Pin it & make it – Stoffen armbanden (+winnaar give-away)

Laat maar van je horen!