Pin it & make it – Stoffen armbanden (+winnaar give-away)

* Een overzicht van mijn pin it & make it projecten vind je hier.

 

Oké, deze post zou normaal woensdag verschijnen en dan zou ik meteen de winnaars van deze give-away bekend maken. Maar het ‘make it’ gedeelte liet wat op zich wachten, vandaar! 😉

Vrijwel niemand had blijkbaar begrepen dat er een rafflecopter op de post stond waarin je je moest aanmelden voor de give-away, dus heb ik random.org een winnaar laten kiezen vanuit diegenen die een blogpost comment nalieten.

En die winnaar is… Jess! Zij schreef het volgende:

Jess  

De eerste, graag!

Proficiat Jess! Jij wint het speldenkussentje nummer 1. Die komt snel jouw richting uit.
 
Op facebook deed één iemand mee met de rafflecopter én ze schreef ook een comment op de blog. Dubbel en dik verdiend dus… Bibiane!
 
Bibiane   •  

Ik doe graag mee voor mijn mama. Heb het haar eens gevraagd en ze is grote fan van nummer 5 .

Ik hoop dat je mama er blij mee gaat zijn.
 
Mail je me even je adres Bibiane? Dan gaat het kussentje zo snel mogelijk op de post!
 
 
Voor mijn pin it & make it project voor vandaag liet ik me inspireren door deze pin. Dit had ik al zoveel eerder kunnen proberen. Want het is in feite zo simpel, maar toch dat tikkeltje anders. Ik kocht de nodige ‘knijpers’ om aan de stof te bevestigen eeuwen geleden, ik weet niet meer waar. Maar deed er tot op heden niet veel mee. Tot vandaag.
 
Ik graaide weer in mijn restjesbak en koos, wonderwel, dezelfde stofjes als hier. Tjah, mooie stofjes blijf je opnieuw kiezen he. Ik combineerde met effen restjes Art Gallery en begon eraan. Ze zijn nog niet helemaal wat het moet zijn. Waarschijnlijk omdat ik ervoor koos van ze te keren en niet (allemaal) te doorstikken omdat ik dat precies niet zo mooi zou vinden. Ik vergat ook helemaal van vlieseline te gebruiken… Wat een heel snel klaar projectje moest worden werd algauw verschrikkelijk. Dat Lotte Martens stofje is hier dus echt niet voor gemaakt he. Dat keren ging van geen kanten. Ik heb uiteindelijk een uur, jawel een vol UUR, gedaan over het keren alleen. Maar het moest en zou lukken. En eigenlijk ben ik van die dus niet tevreden.
 
Een goed excuus om nieuwe juweel materialen aan te schaffen en het nu eens volgens de regels opnieuw te proberen 😉
 
Ik heb nog geen geschikte slotjes, dus ze zijn nog niet af, kan ze nog niet dragen. U krijgt wel een update te zien als dat wel zo is!
 
IMG_1609
FullSizeRender-1
IMG_1598
IMG_1600

Laat maar van je horen!