Pin it & make it – taartenbak

Zaterdag 23 april was het bij ons op school restaurantdag. Heerlijke zelfgemaakte couscous (vegetarisch of met kip) en stoofvlees konden tegen een democratisch prijsje genuttigd worden.

De verantwoordelijke collega’s hadden schrik dat ze de bezoekers wat onderschat zouden hebben (de kaartenverkoop ging nl. goed) en vroegen aan diegenen onder ons die wel eens in hun keuken staan of ze nog taart wouden bakken. Natuurlijk wou ik dat!

Het zalige recept van de beste rabarbertaart ooit is nl. in mijn bezit! Ik wist ook dat ik die taart met gemak kan bakken zonder mislukken. Helaas in een straal van 10km nergens verse rabarber te vinden.

Plannen gewijzigd. Ik bekijk de inhoud van mijn frigo en keukenkasten en kwam uit op limoenen, eieren, chocolade en bananen.

Pinterest wist raad.

Ik bakte een lekker frisse limoen-merengue taart, Helemaal mijn ding, volgens dit recept.

 

image

 

Daarna bakte ik nog een heerlijke maar enorm vullende caloriebom van een chocolade-bananentaart. Daar gebruikte ik dit recept voor.

image

 

 

image

 

 

 

  3Comments

    • KellyJade KellyJade   •     Author

      Zeker! Ik vond ze heerlijk! Vooral de limoentaart!

  1. Regina   •  

    🙂 merci voor de link naar het receptje!

Laat maar van je horen!