Pin it & make it – Washi pimped laptop

Voorlopig is het al elke week gelukt om een pin it & make it post te doen. We zijn wel nog maar drie weken bezig, maar allé, dat vergeten we efkes!

Deze week pimpte ik mijn macbook met washi tape. Ik vond de inspiratie daarvoor via deze pin.

Ik nam zowel het toetsenbord als de buitenkant onder handen. Er plakken al stickers op mijn laptop. Eentje daarvan is een ambigram van mijn naam (gemaakt door de Echtgenoot, cool hé), aan de binnenkant zit een sticker van de game ‘Portal’ en op de buitenkant zit zat nog een sticker van een zonnebloem.

Die zonnebloem was er zwaar aan het afpellen, maar jammer genoeg bleef zo de papier+sticky laag achter. Lui als ik ben, wou ik deze niet aanpakken met nagellak remover (is dat überhaupt wel veilig voor de laptop?), dus plakte ik er gewoon washi tape over! Simpel toch? Ik gebruikte de rolletjes die ik nog had liggen. Beetje flashy, maar it will do!

 

image

 

image

 

image

 

 

Ben wel eens benieuwd hoe lang dit gaat houden…

 

Laat maar van je horen!