Poll : Taal / Language

Zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben, schrijf ik mijn posts in twee talen. Mijn ‘trouwe’ Nederlandstalige lezers weten dat ik in het Vlaams ben begonnen. Ik ben gaandeweg Engels gaan toevoegen, om gewoon wat toegankelijker te zijn voor buitenlandse lezers, indien die zich zouden aanbieden. Nu worden posts op deze manier wel heel lang en er moet wat meer scroll-werk gebeuren. Verder kost dit uiteraard ook wat meer tijd. Vandaar deze poll. Ikzelf zou er geen probleem mee hebben me enkel in het Engels uit te drukken, maar ik wil natuurlijk mijn Nederlandstalige lezers niet op de tenen trappen. Vandaar is jullie mening zeer welkom en zal ik daar ook enorm waarde aan hechten! Wat denken jullie? Vlaams, Engels of beiden? Laat het me weten!

***

As you may have already noticed, I write my posts in two languages. My ‘faithful’ Dutch-speaking readers know I started out just writing in Flemish (Dutch). I gradually began adding English, to be more accessible and forthcoming to foreign readers, in case they should show up. This way though, posts end up being quite long and more scrolling has to be performed. This also costs me some more time. Ergo this poll. I would have no problem solely expressing myself in English, but I also do not wish to step on my Dutch-speaking reader’s toes. Hence I would appreciate your opinion and value it most certainly! What do you think? Flemish (Dutch), English or both? Let me know!

 

 

 

 

In welke taal kan ik best bloggen? - In what language should I write my blog?

View Results

Laden ... Laden ...

  2Comments

  1. gerhilde maakt   •  

    Ik kan precies niets aanduiden … Heb je veel Engelstalige lezers eigenlijk? Ik vind Engels op Nederlandstalige blogs vaak nogal gekunsteld persoonlijk. Mocht je enkel in het Engels schrijven, dan zou ik persoonlijk wel blijven lezen, maar enkel als het goed Engels is. Slecht Engels op een blog vind ik een afknapper. Je kan ook een korte samenvatting in het Engels geven misschien? Enfin, ik zou vooral eens in de statistieken kijken of het nuttig is.

  2. Pingback: kellyjade.be – Polylang plugin – review

Laat maar van je horen!