Sis en bruu

10 jaar geleden kreeg ze een ring, 2 jaar geleden prikten ze een datum en… afgelopen zaterdag was het zo ver.

Mijn zus is getrouwd!

 

Kim en Tim

 

11,5 jaar liefde

Mijn zus en schoonbroer zijn net ietsje langer samen dan Echtgenoot en ik. Ongeveer 11,5 jaar dus. Ze kenden mekaar al langer en werden eerst beste vrienden. Toen sprong de vonk over en werden ze meer dan dat. Hoe heerlijk kan het zijn, de rest van je leven delen met je beste vriend.

11,5 jaar, een dikke verlovingsring en 2 prachtige dochters verder, waren ze echter nog niet getrouwd…

 

Kleine zusje eerst

M’n zus wilde het zo graag, trouwen. Maar dan kwamen er die twee dochters en werden de plannen toekomstmuziek. Het moet toch een beetje geprikt hebben, dat haar kleine zusje eerst trouwde. Sorry daarvoor, sis.

Maar gelukkig werd het uitstel en geen afstel. Twee jaar geleden vonden ze de perfecte locatie en datum. Helaas was de locatie niet beschikbaar op die bewuste datum. Na zo lang wachten kon een jaartje extra geen kwaad zeker?! Dus werd de heuglijke dag verschoven naar 2018!

 

Groot feest

M’n zus en ik hebben veel gelijkenissen, maar vooral ook veel verschillen. Ik verwachtte dat zij er een groot feest van zou maken, met alles erop en eraan, zoals in de films. Bij ons was het allemaal nogal losjes. Bij haar alles tot in de details geregeld. Maar ik gun haar het perfecte huwelijk, ze heeft er lang genoeg op gewacht.

Een thema werd vastgelegd met bijbehorende themakleuren. Rosé goud/oudroze en blauw zou het worden. Niet meteen mijn kleuren. Mijn zoektocht naar de geschikte outfit heeft dan ook tot een week voor het eigenlijke feest geduurd! Oepsie! Al bij al vormden we een mooi geheel, vind ik, de bridal party! De bruidsmeisjes (maar liefst 5 ! ) werden in matching outfits gestoken en ook de bruidsjongens (2) kwamen netjes voor de dag. Echtgenoot schafte zich voor de gelegenheid zelfs een roze strik, riem én roze schoenen aan. Toewijding, ik zeg het u.

 

Untitled

 

 

Kim en Tim

 

Maar dat het een geslaagde dag was, dat vertel ik er u ook gaarne bij. De weergoden waren ons goed gezind, het eten was lekker en de drankjes talrijk 😉 Dat hebben menig hoofden en levers geweten de volgende morgen denk ik!

Big sis, nog eens een dikke proficiat! Schoonbruu, ik ben blij dat jij in mijn team zit!

 

Kim en Tim

 

 

Ze zitten nu lekker te genieten op huwelijkreis in Bali. En ik zit hier vooral niet jaloers te wezen, nee hoor!

 

 

Kim en Tim

Laat maar van je horen!