Snuggler op bestelling

Een tijdje geleden vroeg m’n beste vriendin dus of ik voor haar een snuggler wilde maken! Haar collega bevalt binnenkort en een door mij handgemaakt kraamcadeautje zag ze wel zitten!

Geen probleem dus! Maar zoals u hier kon lezen, had ik wat moeite met een bijpassend fleece stofje te vinden in het juiste kleur groen dat madam wou! Ni te fel, maar toch leuk, enfin…

Gisteren kwam het langverwachte fleeceken eindelijk toe. Het is een totaaaaaaal ander kleur groen geworden dan in het katoentje zit maar toch mooi. Ik koos voor een mooi muntgroen dat nog veel goedkoper uitviel dan gepland en omdat het zo net tussen turkoois en groen valt past het mooi bij het schildpadstofke!

De bestelling moest af zijn voor morgen. Want morgen zie ik Els. Dat lijkt wat vreemd voor beste vriendinnen maar Els en ik wonen jammer genoeg (na het afstuderen aan de univ) op een eindje rijden van mekaar dus moeten we profiteren van de helaas veel te weinige keren dat we elkaar zien!

Vandaag was weer babysit dag op de metekindjes dus ik was pas thuis tegen 19u. Goede vriendin dat ik ben, ben ik toch na het avondeten aan de snuggler begonnen!

En dit is het eindresultaat: (goede foto’s maken is hier dus echt onmogelijk, zeker ’s avonds)

Het mooie muntgroen van de fleece komt dus totaaaaaaaal niet over op foto’s… jammer! Maar ik ben wel tevreden! Ik zou het katoentje denk ik zelf nooit gekozen hebben, maar toen ik het zo zag in het eindproduct vond ik het wel iets hebben…

’t Is te hopen dat madam Els ook tevreden is!

Laat maar van je horen!