Tattoo me – third one

Het is hier hoog tijd geworden om mijn rubriekjes te heropenen. Op de eerste vrijdag van de maand stond mijn tattoo rubriek/reeksje op het programma.

We zitten ondertussen aan het vierde tattoo bericht en vandaag aan de beurt: tattoo nummer drie!

Het zal een kort berichtje worden vrees ik, aangezien het verhaal achter deze tat persoonlijk is en ik het ook graag zo zou houden 😉

De tat werd getekend door de artist, onder mijn aanvoer van inspiratie en richtlijnen. De woorden die erin staan, voor diegenen die ze niet gelezen krijgen, zijn: ‘She just wept’. Geschreven in een geschrift van LOTR (Tolkien) en het is de titel van een liedje van Starsailor, zeker het beluisteren waard.

Ze zit net onder de binnenkant van mijn elleboog, beetje schuin. Met opzet zo geplaatst zodat ik ze zelf nog net kan lezen als ik mij in een bochtje wring.

Ik liet ze zetten op het einde van mijn universiteitscarrière, in het jaar 2010. Ze werd gezet door artiest Ienjas, die toen nog bij Bodydesign in Gent werkte. Het was tevens de eerste tat die ik liet zetten waar echtgenoot bij was.

Ik ben er nog steeds heel blij mee. Deze inkt is ook diegene waar ik het meeste vragen over kreeg/krijg. Alleszins voor ik mijn vingertats liet zetten! Ik denk omdat ze zo zichtbaar is (als ik korte mouwen draag) en omdat de meesten niet kunnen lezen wat erin staat. Mijn antwoord is steeds: dat is privé 😉 Ik heb het dan vooral over nieuwsgierige leerlingen en aanverwanten!

Mijn derde tat, over moeilijke momenten in het leven en om me er steeds aan te herinneren dat het veel erger kan en je het leven van zijn beste kant moet bekijken…

(wederom geen foto’s te vinden van de ‘verse’ inkt, very strange…)

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

Laat maar van je horen!