Test… 1…2

Het is alweer even geleden dat ik hier iets nuttig (lees: iets over naaien) neerschreef dus ’t is hogen tijd!

Het nieuwe schooljaar begint, dat zal al weer gepaard gaan met drukke dagen en weinig tijd om te naaien. Komt daar nog eens bij dat we eind september eindelijk de sleutel van ons huisje krijgen en we kunnen beginnen werken. Eind oktober verhuizen we effectief naar onze werf. Daar zal het efkes leven in de slaapkamer worden dus dan komt er zeker niks van naaien in huis!

Hoog tijd dus om nog een paar dingskes van mijn to-do-lijstje te schrappen.

Het geweldige ‘Charlie‘ -patroon van de hand van deze geweldige madam, ligt hier al een tijdje in de kast. Ik heb nog niet zo veel ervaring met tricot, dus had me er nog niet aan gewaagd.

Toch zat het al een tijdje in mijn hoofd om iemand met een leuke Charlie te verrassen. Wie dat is, zeg ik uiteraard niet want dan zou de verrassing deraf zijn!

Omdat ik niet meteen in het leuke tricootje wilde knippen dat ik hiervoor aanschafte, besloot ik een testversie te maken. Ons Renske (lees: de oudste van mijn zus) is altijd wel gediend met nieuw draagbaar goed. Ik pakte een ietwat goedkoper meisjes stofke uit de kast en begon eraan. Op een avondje was’t geklonken! Plezant dat dat was om te maken jong! Als ik ooit al twijfelde (niet dus!), ben ik er nu zeker van overtuigd dat Sharon weet wat ze doet!

Renske wou er zelfs meteen mee poseren:

hier trekt ze het nonkel echtgenoot gezicht (binnenpretje tussen hen)
Ik maakte een 110 en dat paste net goed, Renske is 4,5 jaar oud.
Ze was heel enthousiast, en daar ben ik blij om! Ik had een beetje schrik want meestal wilt ze het niet aandoen als’t geen roos is, dus met dat oranje… Maar geen probleem!
Kleine zus Fenne voelde zich buitengesloten, trok spontaan haar kleren uit en moest ook passen. Tegen dat ’t te klein is voor Renske, kan zij het aandoen. 

 Dat wilt nu wel lukken, dat zij juist een wedstrijd organiseert! De eerste Charlie voor de wedstrijd is dus genaaid en de tweede is op komst!

Patroon: Charlie van Zonen 09
Buitenstof met vogels: Annamarieke
Oranje binnenstof: stoffenspektakel
Label: iedereen uniek

  1 Comment

Laat maar van je horen!