Tips gezocht!

 

Ons Oma Paula werd vorige maand 80. 80 begot! Iedereen zegt dat misschien over zijn oma, maar Oma Paula is echt de beste! Ze verdient ook het allerbeste!
Zo werd er ook een heus feest gegeven rond haar verjaardag. Iedereen trok zijn beste kleren aan, probeerde tevergeefs zijn kindjes te doen poseren voor de foto… Enfin ge kent dat wel! Er werd van ons kleinkinderen zoals altijd iets verwacht. Vroeger was dat zingen, dansen of iets anders. Omdat we tegenwoordig allemaal de 30 gepasseerd zijn of ze toch naderen, werd dit gewoon een korte tekst met herinneringen, bijgestaan door een powerpoint met al dan niet hilarische foto’s uit de oude doos. Fun verzekerd, ik kan het u vertellen!
Ons cadeau bestond uit een mooie canvas waarop wij allen met onze partners en eventuele kinderen te zien zijn. Ik vond dat een datum verrassend snel gevonden was om onze fotoshoot te doen. Agenda’s syncen was in het verleden niet ons sterkste punt. Deze canvas werd dan gecombineerd met een heuse bon voor een Omadag! Een dag naar keuze in te vullen, gezellig gespendeerd met de 5 kleinkinderen. Gewoon heerlijke quality time dus.

Enkele opties waren: een dagje kust, een bioscoopje, een theatervoorstelling, een workshop, een citytrip… Ook een eigen keuze mocht worden gemaakt.

De datum werd vastgelegd op 21 november. Een dagje zee in november zag ze niet zitten (alhoewel de huidige temperaturen tegenspreken). In een bioscoop kan er niet gezellig bijgepraat worden en een workshop vond ze niets voor haar.

Een dagje in een stad, daarentegen, kon wel. Nu staat 21 november ineens snel voor de deur en schiet ik wat te kort in originele ideeën! Mechelen of Antwerpen ziet ze wel zitten. Mechelen ken ik een beetje (vooral shop gewijs dan) maar Antwerpen al helemaal niet!

Vandaar deze oproep: wie o wie kan mij goede tips geven voor een leuk dagje Antwerpen of Mechelen met een coole 80-jarige?

Wij danken u alvast!

  2Comments

  1. Resaarcle   •  

    Ik heb je blog net te laat ontdekt om je goede Antwerpen-tips te geven… Is het een fijne uitstap geworden?

    • KellyJade KellyJade   •     Author

      Hoi Resaarcle, we hebben de trip uiteindelijk uitgesteld naar later. Oma voelde zich niet helemaal goed genoeg om te gaan rondhossen in een stad (en ik denk dat de terreurdreiging daar ook voor iets tussen zat). We zijn uiteindelijk eens goed en gezellig samen op restaurant geweest. Ook leuk 😉

Laat maar van je horen!