Trouwalbum (+ giveaway)

Echtgenoot en ik moesten/mochten vandaag nog eens naar een trouwpartij (maar liefst een van de drie deze maand). Mijn oudste schoonzus stapte namelijk in het huwelijksbootje vandaag. Zij en haar kersverse husband zijn al 11 jaar samen. Dat is net een jaartje langer dan Echtgenoot en ik.

 

 
IMG_20170519_085102
Zo’n mooie dag doet me toch met een glimlach op mijn gezicht terugdenken aan onze eigen huwelijksdag. Dat is nu zo’n 4 jaar geleden. Wauw al 4 jaar! En vorige week, maakte ik eindelijk een album van onze foto’s. Met het schaamrood op de wangen, 4 jaar na datum! Voor een of andere reden was dat er nooit van gekomen.

Maar nu was het het moment! Ik maakte het mezelf gemakkelijk en bestelde een album bij Smartphoto. Ik maakte al meermaals gebruik van hun service en was telkens tevreden. Met Kerstmis nog maakte ik een album met foto’s van Flavie van haar geboorte tot nu, voor mijn schoonmoeder en mijn oma. Die waren daar heeeeeel content mee, dus ik zag dat wel goed komen.

Ik koos voor het Large liggend fotoboek en koos een van de voorgestelde templates, lekker easy peasy lemon squeezy!

 

 

Untitled

 

 

Ik veranderde uiteraard hier en daar iets en maakte de achtergrond van de pagina’s gewoon wit, zonder al te veel tralala, dat leek me het mooist. Hier en daar voegde ik een klein tekstje toe, maar niet te veel want ik vond dat de foto’s voor zich spraken.

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

Untitled

 

 

 

Ik opteerde ook voor het premium mat papier, voor een klein meerprijsje. De pagina’s zijn lekker dik en stevig en van mooie kwaliteit.

 

 

Untitled

 

 

In plaats van harde (foto)kaft ging ik deze keer voor de linnen versie en dat oogt toch net dat tikkeltje ‘deftiger’ voor een trouwalbum.

 

 

Untitled

 

 

 

Ik ben meer dan tevreden ermee en onze familie kan nu eindelijk stoppen met zagen achter de foto’s ;-), die ze tot nu dus nog niet te zien kregen. Woepsie!

 

En er is nog goed nieuws voor jullie. Ik mag van Smartphoto een code van maar liefst 25€ weggeven aan een gelukkige winnaar! Heb jij nog een projectje liggen waar je al lang werk van moest maken of dringend een leuk fotocadeau nodig? Uitnodigingen voor een feestje? Wel dat is nu het moment!

Wat moet je doen om kans te maken? Hieronder een comment achterlaten waar in staat waaraan jij graag je 25€ zou uitgeven bij Smartphoto. Als je ook deelneemt op instagram maak je een extra kansje!

Op vrijdag 26 mei maak ik de winnaar bekend. De code is geldig tot eind juni.

Veel succes iedereen!

EDIT: deze giveaway is afgelopen!

  18Comments

 1. Anske   •  

  Ontzettend leuke foto’s! Ik wil zelf niet trouwen maar zou wel eens zo’n foto’s willen van ons twee. 😀 Ik wil de foto’s van het eerste zoontje eens in album zetten. Nu nummer 2 onderweg is wordt het eens tijd 😀 dus bon is zeker welkom!

 2. Juffertje in het Groen   •  

  Projectje? Zeg maar gerust ‘projecten’! De voorbije jaren heb ik heel veel foto’s genomen van mijn zoontje, mijn gezin en nog geen enkel album werd er gecreëerd. *schaamrood op de wangen* Hoog tijd om daar verandering in te brengen. ;0)

 3. fiekefatjerietjes   •  

  Zo’n prachtig trouwalbum! Dit jaar zijn we drie jaar getrouwd, en ons album liet ook even op zich wachten, maar ik blader er regelmatig terug in.
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd, want ik ga binnenkort een foto-album maken van het eerste jaar van onze dochter. Dan is een kortingsbon altijd mooi meegenomen!

 4. barbara   •  

  Waaauw daar doe ik graag aan mee, want ik moet heeeeeeel dringend werk maken van de foto albums van de kids… de oudste dochter heeft een hele reeks, maar ik ben niet verder geraakt dan de zwangerschap van de tweede dochter… shame on me! Jouw album ziet er trouwens echt prachtig uit!!!

 5. boulet marijke   •  

  Leuke actie ! ;- Ik doe graag mee . Mijn neefje heeft zijn communie gedaan , laat ik enkele foto’s bijmaken 😉

 6. eric meyers   •  

  Leuke actie , ik doe alvast mee ! 🙂 Dan laat ik enkele foto’s van mij en mijn vriendin bijmaken en inkaderen ! 🙂

 7. Jackie Colpaert   •  

  moeilijke keuze..maar etiketten voor bokalen en wat wijnetiketten kunnen er zeker bij zijn !

 8. sandra spitaels   •  

  stevig fotoboek

 9. Tom Haesen   •  

  Superleuke actie :)! Ik de met veel plezier mee!

 10. Roland Haesen   •  

  Heel leuke albums!

 11. Lutgarde Vanoppen   •  

  Heel mooi fotomateriaal 🙂

 12. Karin   •  

  We willen mijn schoonpapa verrassen met een feestje voor zijn 65e verjaardag in augustus en plannen de uitnodigingen inderdaad op te leuken met enkele leuke kiekjes uit een ver en minder ver verleden. Met beetje extra-budget kunnen we meer uitnodigingen aanmaken en zo voor een extra-geslaagd feestje gaan, duimen maar!!!

 13. VEECKMAN silvie   •  

  wanddecoratie—mijn tante en nonkel zijn 80 en 82 in augustus.

 14. cindy van ingelgem   •  

  de laatstejaarsreis van mijn dochter in Barcelona met haar vriendinnen, in een collage gieten of een fotoboek.

 15. Simon   •  

  Altijd leuk om een kale muur wat op te vrolijken met een prachtige foto van een onvergetelijk avontuur met bijpassende foto’s! Zoals bijvoorbeeld onze trouwfoto’s, 3 weken geleden getrokken in een prachtig natuurreservaat 😉 !

 16. willem   •  

  Er zou nog een fotoalbum moeten gemaakt worden van ons dochtertje haar verjaardag 🙂

 17. Katja   •  

  Leuke actie! Ik zou de bon spenderen aan een leuk (foto)cadeau voor de wederhelft. A ja, het is toch bijna vaderdag 😉 .

 18. Le petit requin   •  

  Mooi album, goede keuze om voor wit en simpel te gaan, want inderdaad, de foto’s spreken echt wel voor zich. Ze zijn allemaal mooi, maar ik ben vooral onder de indruk van de foto waar de bomen/bloemen zo’n mooie schaduw op je jurk werken; precies of het hoort bij je jurk, waw! Vind de keuze van je schoonzus ook keitof; haar haar en de kleur van haar jurk, sjiek!

  En euhm ja, wij zijn ondertussen vijf jaar samen en hebben nog van geen enkele reis een album. Ik denk dat mijn ouders het ondertussen opgegeven hebben dat ze nog ooit iets gaan zijn van onze Canadareis (in 2013, ahum), dus misschien zou dat nog wel de leukste zijn om als eerste mee aan de slag te gaan 🙂

Laat maar van je horen!