Trouwperikelen

‘D’ Day nadert nu wel… De laatste voorbereidingen worden getroffen!

Vandaag even de Ava gaan afstruinen met mama voor nog een paar kleine dingskes die ne mens nogal is rap zou vergeten: naamaanduiding voor de tafels, zo iets kleins om aan de mensen mee te geven, servetten, … enfin vanalles!

Nu zouden we just nog versiering voor in de tent moeten hebben, and that’s where you guys come in beste bloglezers! Ik dacht iets à la papieren honeycombs of lampionnekes op te hangen, maar laat ons thema nu groen zijn… Ik ben dus op zoek naar budgetvriendelijke, groene honeycombs of lampionnetjes. Liefst beschikbaar via het wereldwijde web!

Zoiets dus:

of zoiets:
of deze:

Verder gaan we een ‘wensboom’ maken. We zijn dus van plan een jong boompje aan te kopen en dit strategisch te plaatsen op onze trouwlocatie. De bedoeling is dan dat de genodigden hun wensen voor ons op een kaartje schrijven en dit in de boom hangen. Later bundelen we die wensen en planten we de boom in onze (tot nu toe onbestaande) tuin. Ik zou graag grote kaartjes in de vorm van cadeaulabeltjes willen hebben voor hierin te hangen. Ik kan deze uiteraard zelf maken maar heb er echt geen tijd voor. Ik hoor u al denken: ‘ze werkt toch in ’t onderwijs, die heeft toch congé’. U denkt correct! Maar tussen babysitten, verbeteren, verjaardagsfeestjes vieren en andere zever heb ik echt geen tijd meer voor om en bij de 100 grote labeltjes te maken! Dus mijn tweede vraag: waar zou ik dat kunnen vinden? Bij de Ava viel het grootste formaat nogal ferm tegen!

Zulke labels, maar dan groot (ca. 10 – 15 cm ofzo):

Beste bloglezers, wie kan deze, zich niet tot bridezilla te willen ontplooien, bruid helpen?

  10Comments

 1. eva maria   •  

  Misschien voor de labels eens kijken bij papier-webshops zoals Papiermier, PSIkhouvanjou of Paper Pigeon? Die honeycombs zijn super, ook te koop bij Psikhouvanjou, Hema, Langzalzeleven en Engelpunt. Ik heb niet gecheckt of er groene tussenzitten, maar bij Engelpunt hebben ze ze zéker in mint.
  En de lampionnen kocht ik vorig jaar bij Casa.
  Succes ermee!

 2. Juffra Toertjes   •  

  Bij lampionsenzo.nl hebben ze hele mooie……of je alleen groene kan krijgen weet ik niet!

  • Juffra Toertjes   •  

   En allez gij….de labels zijn toch supersnel gemaakt met een grote pons!
   Op een halfuurtje hebt ge die 100 stuks geponst en van een gaatje voorzien…..den toekomstige zal er ook wel touwtjes aan kunnen hangen zeker….;)?
   Gekleurde karton vindt ge voor een habbekrats bij den Action!

  • KellyJade   •     Author

   en nen action, da kennen ze hier helaas niet!

  • vee   •  

   Er is er ene op den A12 aan den decathlon
   Woon jij zo ver misschien ?

 3. vee   •  

  Voor die labels…..schakel uw leerlingen in ….als straf voor de ambetanteriken
  Of de mouwvegerkes in ruil mogen ze met de speeltijd binnen blijven ??
  Er bestaan dacht ik ponskes in de vorm van label
  En bij action kan je soms ook wel iets vinden

  Voor de rest, amai, daar komt tegenwoordig veel bij kijken
  Een kleurthema, bedankjes, servietten
  Pffffff veel werk precis trouwen
  Maar ik,wens je al op voorhand een heeeeeeeel mooie dag !

 4. isabel   •  

  ik heb onlangs een blog gelezen met tutorial om zelf van die papieren pompoms te maken, kdenk dat het bij le jardin de juliette was. je moet maar es kijken.
  en wij moeten ook dringend samenkomen voor de dienst he!!! less than a month to go, maar ik wil u vooral niet opjagen hihi

  http://www.mamajulesbrussel.blogspot.com

 5. MultiVroon   •  

  Of je neemt gewoon gekleurde kaarten of kartonnetjes en maakt er alleen een gat in met een perforator? Ik vind een boom vol kleurige rechthoekjes ook heel vrolijk. Maar goed, je wilt misschien echt die labelvorm, vergeet dit dan maar 🙂

  En voor pompoms kijk eens naar deze, die vind ik zoooo mooi! Er gaan ook twee groene kleuren "uit", donkergroen en lime, die zijn sterk afgeprijsd. In 3 maten trouwens.
  http://www.eennieuwavontuur.com/a-27974972-2142826/pompoms/sale-pompom-large/

Laat maar van je horen!