Voor de beste mama

Vandaag was mama jarig. Mijn mama is echt de beste mama van de wereld. Wat overbezorgd misschien, maar altijd voor ons in de weer.

Ik heb echter niet de kans gehad om iets te kopen, dat wou ze ook niet natuurlijk. We moeten ons geld sparen voor de verbouwingen. Gelijk heeft ze, maar ik kon toch niet met lege handen aan de ontbijttafel verschijnen (lees: wij wonen tijdelijk bij mijn ouders in).

Vorige week gingen we samen stoffen shoppen voor dit project. Mama zag toen mooie stofjes. Ik liet er haar 2 uitkiezen en beloofde haar ook een handtas. Die is helaas nog niet gemaakt, al heb ik het perfecte model in gedachten. Ze weet dat die er wel komt. Als ik ergens in de loop van komende weken vrije uurtjes vind tussen het examen maken door, zullen die aan haar handtas worden besteed!

Maar wederom, ik kon toch niet met lege handen komen aandraven. Toen ik vorige week aan het metaalstempelen was geslagen, was ik eigenlijk niet meer te stoppen.

De basis was dus al gelegd en gisteren maakte ik het juweel af. Dit werd het:

ketting, cabochon, zetkastje, oranje parel: Hexagoon
Madam draagt al heel de week mijn oranje ketting en klaagt dat ze zelf niks heeft om bij haar oranje vest aan te doen. Bij deze dus wel!
Gelukkig verjaardag mamake en je hebt nog een tas te goed!!!

  7Comments

 1. Anneleen   •  

  Heel knap! Ik ben al benieuwd naar haar tas 😉

 2. Jozefien   •  

  Tof! (En ik ben ook jarig vandaag, krijg ik nu ook iets :-))

  • KellyJade   •     Author

   Als je het eens heel lief vraagt misschien 😉

 3. JoChapeau   •  

  Zo lief van je ! Gelukkige verjaardag voor je mama !

Laat maar van je horen!